Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Prefab systemen

Voor alle soorten prefab systemen bent u hier aan het juiste adres. Prefab systemen zijn geprefabriceerde bouwelementen, welke vooraf in een fabriek worden geproduceerd. Deze worden vervolgens naar de werkplaats gebracht en daar verwerkt. Zo heeft u direct het voordeel dat wanneer alles op de bouwplaats aankomt, dit enkel nog in elkaar gezet moet worden. Prefab bouwen biedt verschillende voordelen. Dit zorgt ervoor dat prefab bouwen een aantrekkelijke vorm van bouwen is geworden en ook steeds vaker tot de keuze van onze klanten behoort. Hierdoor is het niet meer weg te denken uit de bouwsector en dus ook niet bij Witzand.  Het leveren en monteren van deze prefab systemen is één van de specialisaties van Witzand, waarmee we de laatste jaren een sterke groei hebben doorgemaakt.

Sterk in prefab systemen

Bij Witzand Bouwmaterialen hebben we alles onder één dak, zo ook onze geheel eigen prefab afdeling met bouwbegeleiding. Hiermee hebben we de kennis in huis om in te spelen op de steeds weer veranderende markt. Het prefab assortiment van Witzand is steeds ruimer geworden en bevat inmiddels de volgende prefab systemen: daken, HSB-elementen, gevelvullende elementen, betoncasco's op maat, smartcasco's en badkamers. 

Prefab voordelen

Het bouwen met prefab systemen brengt allerlei voordelen met zich mee. Door te kiezen voor prefab kiest u voor voordelen als een gewaarborgde kwaliteit en minder faalkosten. Daarnaast realiseert u met prefab systemen, mede doordat u weersonafhankelijk bent, een snellere doorlooptijd op de bouw. Dat is nog niet alles. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Minder faalkosten
  • Gewaarborgde kwaliteit
  • Snellere doorlooptijd op de bouw
  • Nauwkeurige planning en project specifieke afstemming
  • Grotere bouwcapaciteit klant
  • Weersonafhankelijk
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Korte lijnen

Niet alleen het werken met prefab brengt voordelen met zich mee, ook werken met Witzand. Bij Witzand heeft u alles onder één dak en altijd één vast aanspreekpunt. Ook werken wij met korte lijnen, waardoor we snel nodige en belangrijke beslissingen kunnen en ook mogen nemen.

Meer informatie over prefab systemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prefab systemen? Kijk dan voor meer informatie op een van bovenstaande pagina’s. Mocht u toch nog andere vragen hebben neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!