Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wanneer u op zoek bent naar prefab daken, dan bent u bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Steeds vaker wordt er gekozen voor de voordelen van onze prefab daken. Als totaalleverancier en met onze prefab specialisatie voorzien wij u graag van een passende oplossing. Of er nu prefab daken nodig zijn op huizen, garages of bedrijfspanden, Witzand is hét adres voor alle prefab oplossingen!

Prefab daken op maat

Het maken van prefab daken op maat, dat is waar Witzand goed in is. Voor iedere aanvraag maken onze medewerkers een aanbieding op maat, zodat we de prefab daken precies kunnen afstemmen op uw wensen. Witzand Bouwmaterialen maakt prefab daken voor de vrijstaande sector (vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen) en de seriematige woningbouw.

Voordelen prefab daken

Naast het voordeel dat Witzand Bouwmaterialen voor u een aanbieding op maat maakt, bieden prefab daken u ook vele voordelen. De voordelen van prefab daken zijn onder andere:

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Transparant: de totale kosten vooraf in beeld.
  • Duurzaam en circulair: op deze manier levert u een mooie bijdrage aan het milieu.
  • Verkorte bouwtijd: alle prefab elementen worden vooraf ontworpen en kunnen ter plaatse in elkaar worden gemonteerd.
  • Weersonafhankelijk
  • Wind- en waterdicht in één dag: zo worden vervelende lekkages en vertragingen voorkomen.
  • Luchtdicht: we verzekeren u ervan dat uw prefab daken luchtdicht worden afgewerkt.

Witzand Bouwmaterialen is uw partner in prefab en maakt het hele proces graag makkelijker voor u. Wij begrijpen dat een nauwkeurige planning van groot belang is en houden daarom de lijnen kort. Witzand ontzorgd u volledig, zodat uw medewerkers op andere plaatsen inzetbaar zijn. Witzand Bouwmaterialen heeft aandacht voor circulair bouwen en houdt hier al rekening mee vanaf de start van het project. Hierdoor ontstaan er minimale rente- en inkomstenverliezen tijdens het bouwproces, minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats en minder bouwafval. Veel voordelen en dat alles door Witzand Bouwmaterialen geregeld, uw vaste én enige aanspreekpunt!

Advies over prefab daken

Wanneer u wilt weten welk prefab dak u nodig bent, dan helpen onze specialisten in prefab u graag met deskundig advies. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!

Onze prefab specialisten gaan graag met u in gesprek en bieden u op basis van uw wensen graag één of meerdere prefab daken aan. Onze medewerkers helpen u met al uw vraagstukken!

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren u graag!