Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze prefab specialisten. Wij helpen jou graag!

Een specialisatie van Witzand Bouwmaterialen is het leveren en monteren van prefab bouwelementen. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een sterke groei doorgemaakt op het gebied van prefab. Met een eigen prefab afdeling hebben wij bij Witzand alle kennis in huis om in te spelen op de steeds weer veranderende markt. Met een ruim assortiment in prefab biedt Witzand passende oplossingen voor zowel de vrijstaande sector als de seriematige bouw.

Prefab bouwen

Prefab is een term dat niet meer weg te denken is in de bouw. Steeds meer bedrijven kiezen voor prefab bouwen, ook wel prefabricage genoemd. Met prefab bouwen worden de bouwmaterialen vooraf verwerkt tot elementen, waarna deze worden verwerkt. Door de losse elementen aan elkaar te koppelen zijn we in staat een aannemer volledig te ontzorgen. Steeds meer bouworganisaties vinden de weg naar Witzand voor betrouwbare prefab bouwelementen. Kies je voor prefab daken,voor prefab HSB-elementen of misschien wel voor een prefab betoncasco op maat? Alles is mogelijk bij Witzand. 

De voordelen

Witzand Bouwmaterialen kiest voor prefab, omdat prefab bouwen veel voordelen met zich mee brengt. De voordelen van prefab bouwen zijn:

  • Minder faalkosten
  • Gewaarborgde kwaliteit
  • Snellere doorlooptijd op de bouw
  • Nauwkeurige planning en project specifieke afstemming
  • Grotere bouwcapaciteit klant
  • Weersonafhankelijk
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Korte lijnen

Naast alle voordelen voor prefab bouwen, biedt het werken met Witzand jou ook voordelen. Met Witzand Bouwmaterialen zet jij je zich in voor circulair bouwen en heb je alles onder één dak. Onze specialisten van de prefab afdeling hebben alle kennis in huis om jou altijd van deskundig advies te kunnen voorzien. Heb je vragen over “luchtdicht bouwen” of diverse soorten gevelbekleding, isolaties of folies? Geen probleem, onze specialisten helpen jou met al jouw vraagstukken. Ook bieden wij eigen bouwbegeleiding. Kenmerkend hierbij is dat we werken met korte lijnen, waarbij we snel beslissingen kunnen en ook mogen nemen.

Meer informatie over onze prefab oplossingen?

Lees voor meer informatie over onze prefab oplossingen onze prefab brochure. Onze folder geeft jou een impressie van ons prefab assortiment en onze manier van werken. Wil jij na het lezen van de folder toch graag meer weten? Dan staan onze medewerkers van de prefab afdeling voor jou klaar. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!