Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Ons assortiment prefab bevat de volgende onderdelen.

- Prefab daken
- Prefab schoorstenen
- Prefab HSB-Elementen
- Betoncasco’s

                                         

“Witzand Bouwmaterialen is leverancier van prefab daken, prefab schoorstenen en dakpannen leveren inclusief gelegd in het werk. We maken met onze daken onderscheid in de vrijstaande sector (vrijstaande woningen en 2^1 kappers) en seriematige woningbouw. Dat betekent dat we voor iedere aanvraag een specifieke aanbieding kunnen maken gerelateerd aan de vraag.

Tevens zijn we leverancier van HSB-Elementen in de breedste zin van het woord. Zo leveren we gevelelementen voorzien van diverse soorten gevelbekleding.

Voor iedere aanvraag maken we een project specifieke offerte gerelateerd aan de vraag. Dit kan variëren van een enkele woning tot een schoolgebouw of een complex utiliteitsgebouw.
In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard en kunnen we passende adviezen uitbrengen, bijvoorbeeld als het gaat over “luchtdicht bouwen”. Ook hebben we veel kennis in huis van diverse soorten gevelbekleding/isolaties/folies etc.

                                             

Daarnaast is Witzand Bouwmaterialen ook leverancier van complete betoncasco’s. Hiermee speelt Witzand in op ontwikkelingen in de markt waar snelheid een vereiste is en waar mankracht ontbreekt. Een betoncasco voor een woning kan in 1 dag geleverd en gemonteerd worden.

We hebben bij Witzand Bouwmaterialen een eigen prefab afdeling bestaande uit 5 personen waarbij we ook een eigen bouwbegeleiding hebben. Kenmerkend hierbij is dat we werken met korte lijnen, waarbij we snel beslissingen kunnen en ook mogen nemen. In de afgelopen jaren hebben we een sterke groei doorgemaakt op prefab gebied waarbij zowel kleine, middelgrote als grote bouwbedrijven ons weten te vinden”.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren u graag.