Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bij Witzand ben je op het juiste adres voor al jouw bouwmaterialen. We hebben een ruim assortiment, waardoor bijna alle bouwmaterialen uit voorraad leverbaar zijn. Ook veel materialen leveren wij just-in-time bij jouw op de bouw. Kijk snel verder voor een overzicht van ons assortiment.

Ben je op zoek naar bouwmaterialen van kwaliteit? Zoals onze naam al duidelijk maakt: voor diverse soorten bouwmaterialen ben je bij Witzand aan het juiste adres. Het grootste deel van onze bouwmaterialen hebben wij altijd op voorraad, waardoor wij jou volledig kunnen ontzorgen in jouw bouwproject. Voor ieder bouwproject, klein of groot, biedt ons assortiment voor jou de oplossing met producten van kwaliteit.

Compleet assortiment bouwmaterialen

Om iedere klant te ontzorgen biedt Witzand een compleet assortiment aan in bouwmaterialen met producten van diverse merken. Ons assortiment is divers, van beton en afbouwproducten tot een volledige fundering. Ook voor daglichtoplossingen ben je bij Witzand aan het juiste adres.

Het assortiment bestaat uit de volgende groepen: beton, afbouw producten, bouwstaalmatten, buitengevels, binnenmuren, dakbedekking, prefab systemen, isolatie, fundering, chemie, agrarisch, vloeren en daglichtoplossingen.

Heb je geen tijd om jouw bouwmaterialen op te halen? Dat is geen probleem, want tegen een kleine meerprijs kunnen wij jou alle producten leveren met ons eigen transport. Netjes en op tijd geleverd.

Meer informatie over bouwmaterialen

Benieuwd wat onze bouwmaterialen voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder op onze website of neem contact op met onze specialisten in bouwmaterialen. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met jou op om jou te helpen met al jouw vraagstukken.

Weet je al wat je nodig hebt en bestel je liever online? Dan kan je voor al je bouwmaterialen terecht in onze online webshop!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze specialisten in bouwmaterialen. Wij helpen jou graag!