Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Dakbedekking

Bij Witzand Bouwmaterialen kunt u terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Dakbedekking maakt uw soort dak waterdicht en tochtvrij, waarmee u uw dak beschermt tegen lekkages, kou en tocht. Dakbedekking is er voor platte daken, maar ook voor hellende daken. Daarnaast is er een ruime keuze, waardoor u altijd een oplossing vindt voor uw nieuwe dak of dakrenovatie.

Soorten dakbedekking

In het assortiment van Witzand Bouwmaterialen kunt u terecht voor verschillende soorten dakbedekking. Zo heeft u bij Witzand de keuze uit bijvoorbeeld:

  • Dakbedekking van EPDM
  • Betonpannen
  • Kleipannen (keramische dakpannen)

Iedere soort dakbedekking biedt zijn eigen voordelen om uw dak te beschermen. Zo zijn onze betondakpannen vorstbestendig, duurzaam en recyclebaar. Daarnaast zijn de betonpannen ook voorzien van een dubbele coating, waardoor een langere levensduur verzekerd is. Onze kleidakpannen bieden een zeer hoge kwaliteit, zijn voorzien van verschillende certificaten en garanties en bieden een optimale bescherming tegen regen en wind. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u bij Witzand ook altijd terecht voor de dakbedekking van EPDM. EPDM staat voor een uitstekende duurzaamheid, is naadloos, is vliegvuurbestendig en vangt hemelwater op dat te gebruiken is voor huishoudelijke doeleinden.

Om uw eigendommen te beschermen tegen slechte weersomstandigheden is een juiste dakbedekking en dakisolatie van groot belang. Witzand Bouwmaterialen heeft een jarenlange ervaring in dakbedekking en weet daardoor precies wat u nodig bent.

Meer informatie over dakbedekking?

Wanneer u niet precies weet welk soort dakbedekking u wilt, vraag dan meer informatie aan onze specialisten. Onze specialisten helpen u graag om de dakbedekking te vinden die het beste bij uw woning past. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies. Neem snel contact met ons op of kom langs in onze showroom in Eibergen of in Vriezenveen!