Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Voor de gestandaardiseerde markt (standaard beukmaten) biedt Witzand Bouwmaterialen het SmartCasco concept aan. Door middel van een configurator kan snel en eenvoudig worden bepaald, wat de kosten zijn voor een compleet casco. Het SmartCasco principe bestaat uit vloeren, wanden, kozijnen en daken inclusief montage.

Voordelen prefab SmartCasco

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de voordelen van een prefab SmartCasco. Met het prefab SmartCasco concept kunnen we een complete buitenschil aanbieden. Dit is inclusief montage, waarbij een snelle bouwtijd en een goede afstemming de grootste voordelen zijn voor jou als aannemer. Tevens wordt bij dit prefab SmartCasco concept de complete engineering inclusief werkvoorbereiding voor jou verzorgd. Op deze manier kan Witzand Bouwmaterialen iedere aannemer volledig ontzorgen, precies zoals het hoort. Ook wordt de prefab SmartCasco geleverd door middel van het just in time principe, waardoor het direct klaar is voor montage. Zo werk je meer aan een circulaire manier van bouwen, iets wat tegenwoordig niet meer weg te denken is in de bouw.

Wanneer je besluit te kiezen voor prefab SmartCasco, dan geniet je voor alle onderstaande voordelen:

  • Een zeer snelle bouwtijd en daardoor verminderde faalkosten
  • Leveren door middel van just in time
  • Complete buitenschil van begane grond tot aan kap
  • Complete engineering en werkvoorbereiding
  • Inclusief volledige montage
  • Volledig in het teken van circulaire bouwen

Prefab SmartCasco Prefab SmartCasco

Meer informatie over prefab SmartCasco

Wil je na het lezen van deze tekst toch graag meer weten over de prefab SmartCasco oplossing? Krijg een indruk van de producten in onze prefab folder. Of laat je helpen met deskundig advies door één van onze specialisten. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren je graag.