Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

showroom-eibergen-witzand-bouwmaterialen
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Tegels van Witzand

Ben je voor jouw keuken, badkamer of woonkamer op zoek naar tegels voor vloeren en/of wanden? Dan ben je bij Witzand aan het juiste adres. Bij Witzand kan jij terecht voor vloertegels, wandtegels en zelfs tuintegels. Door het ruime assortiment heb je volop keuze, waardoor je bij Witzand gegarandeerd slaagt met tegels die bij jouw interieur passen. Merk je dat je het lastig vindt om te kiezen uit een groot assortiment? Laat je dan helpen door onze specialisten. Zij helpen jou graag met deskundig advies en achterhalen graag naar welk soort tegel jij op zoek bent!

Wand en vloertegels

Tegels bieden een oplossing voor iedere ruimte in huis, omdat wand en vloertegels in diverse varianten verkrijgbaar zijn. Van houtlook en betonlook tot decortegels. Vloertegels zijn veelzijdig en kun je gebruiken voor vloeren en wanden. Wanneer je deze tegel tegen een wand wilt plaatsen let je op de zwaarte van de tegel en kies je op basis hiervan de juiste lijm. Ook hierin kunnen onze specialisten jou adviseren. Daarentegen zijn wandtegels niet voor vloeren te gebruiken, omdat deze dunner zijn en daardoor minder sterk.

De wand en vloertegels van Witzand zijn verkrijgbaar in diverse formaten van 7,5x15 tot wel 120x260 cm. De een kiest met grote tegels voor praktisch en de ander kiest voor design met zo veel mogelijk verschillende soorten tegels. Alles is mogelijk. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren. Heb je hulp nodig bij jouw keuze? Laat onze specialisten je adviseren en plan een showroombezoek in!

Vrijblijvend tegeladvies

Onze specialisten nemen graag de tijd om je te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img