Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bezoek onze showroom in Eibergen
showroom-eibergen-witzand-bouwmaterialen
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wand en vloeren van Witzand

Maak de sfeer in jouw interieur compleet met de juiste wanden en vloeren van Witzand. Op het gebied van wand- en vloerafwerking zijn wij van alle markten thuis. Of je nu kiest voor praktisch keramiek, warm en natuurlijk hout en laminaat of trendy PVC. In de showroom van Witzand Bouwmaterialen in Eibergen vind je een complete collectie en diverse ruimtes met prachtige wand- en vloerafwerking. Onze specialisten vertellen je alles wat nodig is om je vloer en wand op de mooiste manier te bekleden.

Onze voordelen

Wand- en vloerafwerking vind je overal, maar met onze voordelen weet je zeker dat je bij Witzand aan het juiste adres bent. Bij de keuze voor de juiste wanden en vloeren zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom streven wij ernaar om jouw volledig te ontzorgen in de keuze voor jouw wand en/of vloer naar keuze.

 • Deskundig advies
  Onze specialisten weten alles over wanden en vloeren en de voordelen hiervan. Daarom helpen onze specialisten jou graag met deskundig advies en nemen we graag de tijd voor jou. Wij denken graag met jou mee voor het juiste materiaal en de juiste indeling, maar natuurlijk kun je voor alle praktische zaken bij onze specialisten terecht. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!
 • Gratis 3D-tekening op maat
  Bij Witzand zijn we er voor jou. Wanneer jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om op basis van jouw wensen een 3D ontwerp te maken, zodat jouw nieuwe wanden en/of vloeren precies voldoet aan jouw wensen! 
 • Nooit direct een handtekening zetten
  Bij Witzand hoef je nooit direct een handtekening te zetten. Witzand begrijpt dat het kiezen van nieuwe wanden en/of vloeren tijd nodig heeft en wil graag dat je tevreden bent over de aankoop. Wij vragen jou dan ook nooit om direct een handtekening te zetten.
 • Wanden en vloeren in iedere prijsklasse
  Daarvoor ga je naar Witzand. Onze showrooms bieden je een ruim assortiment in wanden en vloeren met een brede prijsrange, waardoor er voor elke portemonnee een passende wand en/of vloer bij Witzand te vinden is. 
Vrijblijvend advies

Onze adviseurs nemen graag de tijd om jou te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img
Kom gerust langs in Eibergen