Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

De multiplex platen van StarPlex zijn de oplossing in Nederland voor binnen timmerwerk. Een StarPlex plaat is een door-en-door duurzame fineren opgebouwd multiplex bestaande uit meer dan vijf lagen. De StarPlex is voorzien van een watervaste verlijming en is daardoor ook in licht vochtige omstandigheden te gebruiken. Het dekfineer is volledig gesloten en de plaat is in de basis roodbruin van kleur.

Voordelen

De StarPlex multiplex is een hoogwaardige plaat en garandeert constante kwaliteit en is universeel toepasbaar. De StarPlex multiplex is toepasbaar voor onder andere alle timmerwerk binnen, voor het bekleden van wanden, scheidingswanden en/of andere constructies. Daarnaast is de StarPlex door het gladde oppervlak en het lichte gewicht een makkelijk te bewerken plaat. Het zagen, boren, frezen, schuren en lijmen is met deze multiplex plaat van StarPlex geen enkel probleem. Tevens is de afwerking van de multiplex plaat zonder speciale voorzorgsmaatregelen mogelijk.

De StarPlex platen zijn bij Witzand Bouwmaterialen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.

  • Afmetingen: 244x122 cm en 305x153 cm.
  • Dikten: 4 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 22 mm, 25 mm.

Zie je een afmeting of dikte er niet bij staan, die je graag zou willen? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Of wil je meer informatie over de verwerkingsvoorschriften? Lees dan snel onze StarPlex folder

Keurmerken

Onze huistopper StarPlex is voorzien van twee keurmerken, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met onze multiplex plaatmaterialen. StarPlex bied je naast bovenstaande voordelen ook nog eens de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de grondstof van StarPlex massief uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

StarPlex kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Wanneer je ervoor kiest om StarPlex multiplex plaatmaterialen te kopen, dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wil je daarnaast de zekerheid dat StarPlex de oplossing is voor jouw project? En wil je meer informatie over de juiste bewerking en afwerking? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten helpen jou graag verder met deskundig advies!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!