Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Onze huistopper PrimePlex® is al jaren ongeëvenaard de beste multiplex plaat en is mede hierom onderdeel van onze huistoppers. Het is een hoogwaardige door-en-door Okoumé multiplex voorzien van een unieke en direct overschilderbare toplaag. PrimePlex is een watervast verlijmd Frans okoumé multiplex voorzien van een met kunsthars geïmpregneerde witte film. Door de speciale film heeft de plaat een glad oppervlak waarbij de onderliggende fineerlaag vrijwel onzichtbaar wordt. In combinatie met een optimale verfhechting ontstaat er een strak en duurzaam schilderresultaat en dat met minimale arbeid.

Voordelen en eigenschappen

Het multiplex plaatmateriaal van PrimePlex biedt jou vele voordelen:

  • PrimePlex is voorzien van een unieke en direct overschilderbare toplaag;
  • PrimePlex verzekert jou van een perfect strak eindresultaat;
  • PrimePlex is licht van gewicht;
  • Ideaal voor de toepassing van binnen- en buiten in woning- en utiliteitsbouw en renovatie;
  • Verder is de plaat constructief, extra glad en geeft jou ook nog eens 20 jaar garantie!

De PrimePlex platen zijn bij Witzand verkrijgbaar in dikten van 10, 12, 15 en 18 mm. Deze dikten zijn verkrijgbaar in de afmetingen 250 x 122 cm en 310 x 153 cm. De PrimePlex multiplex platen zijn te gebruiken voor duurzame buitenapplicaties zoals boeidelen en gevelpanelen. De plaat is daarnaast uiteraard ook zeer geschikt voor hoogwaardige interieurtoepassingen. Echter is de melamine filmlaag alleen bestemd als grondlaag en dient daarom niet als definitieve afwerking. De filmlaag is namelijk niet bestand tegen zon en andere weersinvloeden.

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriften, lees dan snel onze PrimePlex folder.

Keurmerken

Het huismerk PrimePlex is voorzien van verschillende keurmerken, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met deze multiplex plaatmaterialen. PrimePlex is voorzien van de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de grondstof van PrimePlex massief uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

PrimePlex kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Wanneer je ervoor kiest om PrimePlex multiplex plaatmaterialen te kopen, dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wil je daarnaast de zekerheid dat PrimePlex de oplossing is voor jouw project? En wil je meer informatie over de juiste bewerking en afwerking? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten helpen jou graag verder met deskundig advies!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!