Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Voor de GrandPlex multiplex platen, in diverse diktes en afmetingen, ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres! De GrandPlex multiplex is een door-en-door Frans Okoumé multiplex van hoogwaardige kwaliteit, die watervast verlijmd is en voorzien is van het FSC-keurmerk. Door deze eigenschappen van de GrandPlex multiplex is de plaat toepasbaar voor binnen én buiten, indien de voorschriften in acht worden genomen.

Voordelen GrandPlex

Geniet van vele voordelen tijdens het werken met de GrandPlex multiplex plaat. De multiplex plaat is makkelijk te bewerken door het zeer gladde oppervlak. Daarnaast splintert GrandPlex niet, indien je ervoor kiest om scherp gereedschap te gebruiken. Verder is ook het zagen, het boren, het frezen, het schuren en het lijmen geen enkel probleem met deze GrandPlex multiplex plaat. Na de bewerking is de afwerking een eitje en kun je de platen schilderen en/of beitsen voor het optimale resultaat. Benieuwd uit welke GrandPlex platen je bij Witzand Bouwmaterialen kan kiezen? Vraag het aan onze specialisten en neem contact op.

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriften, lees dan snel onze GrandPlex folder.

GrandPlex kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Ben je op zoek naar de juiste plek om je GrandPlex multiplex platen te kopen? Bij Witzand Bouwmaterialen bieden we je niet alleen GrandPlex multiplex platen, maar ook vrijblijvend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste multiplex plaat in huis haalt voor jouw project.

Ben je benieuwd wat Witzand nog meer voor je kan betekenen? Neem dan contact op met onze specialisten door te bellen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten helpen je graag met al je vraagstukken!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze specialisten. Wij helpen jou graag!