Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Faay PREFAB wanden van duurzame biobased materialen

De milieuvriendelijke prefab scheidingswanden hebben een massieve kern van vlas en een toplaag van gips. De wanden zijn robuust, eenvoudig te monteren en circulair. Vlas neemt CO2 op en zorgt bovendien voor enorme stabiliteit en constructieve sterkte, hoge stootvastheid, bijzonder hoge schroefvastheid en een gezond en prettig binnenklimaat. Het vlas wordt lokaal geproduceerd, wat resulteert in minder transport en dus een gereduceerde CO2-uitstoot.

Contact

De milieuvriendelijke prefab scheidingswanden hebben een massieve kern van vlas en een toplaag van gips. De wanden zijn robuust, eenvoudig te monteren en circulair. Vlas neemt CO 2 op en zorgt bovendien voor enorme stabiliteit en constructieve sterkte, hoge stootvastheid, bijzonder hoge schroefvastheid en een gezond en prettig binnenklimaat. Het vlas wordt lokaal geproduceerd, wat resulteert in minder transport en dus een gereduceerde CO2-uitstoot.

Stijl- en regelwerk, isolatie en eindbeplating zijn in één paneel samengevat. De wanden zijn in diverse lengtematen leverbaar, snel en eenvoudig te plaatsen en zeer stabiel. Het modulaire wandsysteem biedt optimale vrijheid qua indeling en inrichting.

 

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Scheidingswanden
  • Voorzetwanden
  • Akoestische isolatiewanden
  • Woningscheidende wanden
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag naar het actuele assortiment!