Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

In Nederland is een ambitieuze doelstelling gesteld: alle woningen moeten tegen 2050 klimaatneutraal zijn. Dit houdt in dat er geen netto CO2-uitstoot meer mag zijn, een essentiële stap om de klimaat veranderingen te bestrijden en de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te bereiken. De Nederlandse overheid begrijpt de dringendheid van deze doelstelling en heeft verschillende maatregelen genomen, zoals het klimaatakkoord. Om zo de overgang naar klimaat neutrale woningen te stimuleren.

Als bedrijf begrijpt Witzand Bouwmaterialen de relevantie van het energiebeleid en de behoefte aan duurzamere oplossingen. Daarom biedt Witzand een breed scala aan isolatieproducten aan, zoals de milieuvriendelijke prefab scheidingswanden. Hiermee streeft Witzand Bouwmaterialen ernaar om te voldoen aan de ambitieuze doelstelling in 2050.

Een juist isolatie advies begint met het goed in beeld krijgen van de huidige situatie. Daarom introduceert Isover de isoleer-wijzer. Met deze handige tool krijg je gemakkelijk het juiste isolatieadvies.

Voor verdere informatie kunt u een kijkje nemen op de Isover isoleer- wijzer 

Klik hier

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag naar het actuele assortiment!