Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Retourbeleid

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via ons telefoonnummer: 0546-559 559, of via ons mail adres: info@witzand.nl. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retourneren van uw bestelling.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopnota terug te sturen, dit mag dus ook een kopie van de aankoopnota zijn.
U dient het product te retourneren in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan Witzand Bouwmaterialen b.v. te retourneren.
U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
Het is niet mogelijk speciaal voor u bestelde producten en materialen te retourneren.
Producten en materialen met een (beperkte) houdbaarheidsdatum kunnen uitsluitend in overleg met Witzand Bouwmaterialen b.v. geretourneerd worden.
Gezakte goederen zijn zeer gevoelig voor vocht en worden derhalve niet retourgenomen.

Bij retouren wordt standaard 15% retourname kosten berekend.

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel retourneert dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons via ons telefoonnummer: 0546-559 559, of via ons mail adres: info@witzand.nl