Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Leveringsvoorwaarden

Kleine ordertoeslag

Bij leveringen vanaf ons magazijn met een orderbedrag onder de €500,- excl. BTW wordt er voor uw bestelling een kleine ordertoeslag van €50,- per losadres berekend.

 

Levering

Om misverstanden over de losplaats te voorkomen, vragen wij u, om ervoor zorg te dragen dat er iemand aanwezig is op het moment dat wij de materialen lossen. Doordat de materialen met een 50 tons vrachtwagen worden geleverd, is het van belang dat het terrein berijdbaar en toegankelijk is. Wij proberen de materialen zo dicht mogelijk bij het afleveradres te bezorgen. Daarvoor is het wel nodig dat deze plaats bereikbaar is voor de vrachtwagen. In overleg is het mogelijk om uw materialen te laten lossen door een vrachtwagen met kooiaap of kleinere vrachtwagen. Hiervoor zal een extra vergoeding voor in rekening worden gebracht. Het is niet mogelijk om pallets retour te sturen.

Emballage

Witzand Bouwmaterialen behoudt zich het recht voor om deze kosten aan u door te berekenen.
De berekende emballage wordt naderhand voor de volle prijs gecrediteerd, mits deze in goede staat en binnen een maand na de betrokken factuurdatum vrachtvrij is geretouneerd.

Levertijd

Levertijd is in overleg, standaard leveren we de goederen binnen 48 uur, mits het materiaal of product op voorraad is.

Uitzonderingen

Uitzonderingen op de bovenstaande levertijden zijn zijn de Waddeneilanden en de provincie Zeeland. Is het afleveradres in een van deze regio's, neemt u dan eerst contact op met Witzand Bouwmaterialen voordat u uw bestelling plaatst.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, vrachtkosten, kosten van expreszendingen op verzoek van opdrachtgever en kosten van afladen, transport en opstellen ter plaatse. Witzand Bouwmaterialen behoudt zich het recht voor om voor orders andere kostentoeslagen door te berekenen volgens het moment van levering geldende toeslagtarief. Officiële prijsverhogingen, zoals bijvoorbeeld veranderingen in BTW-tarieven, zullen worden doorberekend, dit volgens de Algemene leverings- en verkoopvoorwaarden
De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.