Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Hout en laminaat

Sfeervol hout

Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse gamma aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten.

Cleanfloor Laminaat

Cleanfloor laminaat is een collectie die speciaal voor de professionele verwerker is ontwikkeld. Cleanfloor staat bekend om de fraaie decors en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Alle kwaliteiten zijn snel en eenvoudig, zonder lijm te gebruiken, te leggen en geschikt om toe te passen in alle woonsituaties.
Een deel van de collectie heeft een zeer bijzondere combinatie van glans en mat oppervlak wat het product een zeer natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. De uni decoren hebben een lichte houtnerfstructuur. Tenslotte hebben de Silvershine eiken items een houtnerf welke synchroon loopt met de print in het decor. Duurzaamheid is van grote waarde daarom is de collectie in zijn geheel PEFC gecertificeerd!