Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Plan hier je showroombezoek

 

Traprenovatie van Witzand

De trap is een belangrijk deel van het interieur. Een blikvanger in huis die verschillende verdiepingen van jouw woning verbindt. Helaas komt het vaak voor dat de trap niet voldoende aandacht krijgt. Dit zorgt voor een versleten uiterlijk, waardoor de trap niet meer in het interieur past. Dan is het nodig om een trap te renoveren, bij Witzand bieden wij alles wat daarvoor nodig is.

Onze voordelen

Jouw trap een flinke opknapbeurt geven doe je met de voordelen van Witzand. Bij de keuze voor de juiste soort traprenovatie zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staan onze specialisten klaar om te helpen met al jouw vraagstukken.

  • Advies van deskundige specialisten
    Onze specialisten weten alles over de verschillende soorten traprenovatie en stijlen. Wij denken mee met uw wens. Zo helpen onze specialisten graag met deskundig advies.
  • Trappen in laminaat en massief eiken
    Witzand biedt je een ruim assortiment in trappen in zowel laminaat als massief eiken. Als klant heb je keuze uit 14 laminaatkleuren en 10 kleuren voor massief eiken trappen. Zo is er voor elke budget een passende oplossing op het gebied van traprenovatie bij Witzand. 
  • Klantvriendelijke service door specialisten
    Onze specialisten ontzorgen jou als klant zoveel mogelijk om in te gaan op al jouw vraagstukken. Dat is de service van Witzand!
Vrijblijvend advies

Onze adviseurs nemen graag de tijd om jou te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img
Bezoek onze showroom in Eibergen
showroom-eibergen-witzand-bouwmaterialen
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten