Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bezoek onze showroom in Eibergen
showroom-eibergen-witzand-bouwmaterialen
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Sanitair van Witzand

Ben je op zoek naar sanitair dat het beste past bij jouw persoonlijke stijl? Of je nu van simpel en doeltreffend houdt of van écht design. Voor alle stijlen ben je bij Witzand aan het juiste adres! De showrooms van Witzand beschikken over een groot assortiment in sanitair. Zo kun je zelf een badkamer of toilet uit onze showroom kiezen, maar mocht je net iets anders willen dan is dat ook geen probleem. Vraag onze specialisten gerust om advies. We maken graag een 3D-ontwerp voor jou, zodat jouw nieuwe badkamer precies voldoet aan jouw wensen. Dat wil jij toch ook?

Onze voordelen

Sanitair kopen kun je overal, maar met onze voordelen kies je gegarandeerd voor Witzand. Bij het uitzoeken van passend sanitair zijn er ontzettend veel dingen waar je op moet letten. Dat begrijpen wij als geen ander. Zo streven wij ernaar om je volledig te ontzorgen in de keuze van de badkamer van jouw dromen.

 • Deskundig badkamer advies
  Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies en nemen de tijd voor jou. Wij denken graag met je mee voor het juiste ontwerp en de juiste indeling, maar ook voor alle andere praktische zaken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!
 • 3D-ontwerp op maat
  Bij Witzand zijn we er voor jou. Wanneer jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om op basis van jouw wensen een 3D-ontwerp te maken, zodat jouw nieuwe sanitair precies voldoet aan jouw wensen!
 • Nooit direct een handtekening zetten
  Witzand begrijpt dat het kiezen van nieuw sanitair niet voor iedereen dagelijkse kost is en dat je daar graag goed over na wilt denken. Wij vragen jou dan ook nooit om direct een handtekening te zetten. Bij Witzand krijg je alle tijd om na te denken over de badkamer, zodat je ook écht tevreden bent.
 • Sanitair in iedere prijsklasse
  Daarvoor ga je naar Witzand. Onze showrooms bieden je een ruim assortiment in sanitair, waardoor er voor elke portemonnee een passende badkamer en/of toilet bij Witzand te vinden is.
 • Eén aanspreekpunt
  Wij ontzorgen jou als klant door alles op één plek aan te bieden. Ervaar het gemak van één aanspreekpunt!
Vrijblijvend badkamer advies

Onze specialisten nemen graag de tijd om je te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img
Kom gerust langs in Eibergen