Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

 

Gevelstenen van Witzand

Witzand Bouwmaterialen is dé specialist als het gaat om een uitgebreid assortiment aan gevelstenen. Ons gevarieerde aanbod bestaat uit verschillende soorten gevelstenen in diverse kleuren, texturen en maten. Voor een gevel die past bij jouw bouwproject, ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Bezoek onze showrooms in Eibergen en Vriezenveen om ons complete assortiment te bekijken en direct al je vragen te stellen aan onze specialisten. 

Onze voordelen

  • Advies van deskundige specialisten
    Bij Witzand begrijpen we dat het kiezen van de juiste gevelstenen belangrijk is voor het uiterlijk en de duurzaamheid van je bouwproject. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van alle soorten gevelsteen en staan klaar om je te voorzien van deskundig advies.
  • Gevelstenen voor iedereen
    Onze showrooms bieden een breed assortiment aan gevelstenen met verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een geschikte optie is. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing of naar luxe gevelstenen van hoogwaardige kwaliteit, bij Witzand vind je wat je zoekt.
  • Klantvriendelijke service door specialisten
    Onze specialisten nemen graag de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en je te ontzorgen tijdens het gehele proces. Zodat je met vertrouwen aan je bouwproject kunt beginnen.

Kortom, als je op zoek bent naar gevelstenen van hoge kwaliteit en deskundig advies wilt ontvangen, breng dan een bezoek aan Witzand Bouwmaterialen in Eibergen of Vriezenveen. Onze specialisten helpen je graag om de perfecte gevelstenen te vinden die aansluiten bij jouw project.