Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

 

Gevelbekleding van Witzand 

Maak de gevel van jouw huis compleet met de juiste gevelbekleding van Witzand. Op het gebied van gevelbekleding zijn wij van alle markten thuis. Of je nu kiest voor kunststof, beplating of hout. In de showrooms van Witzand Bouwmaterialen in Eibergen en Vriezenveen vind je een complete collectie en diverse ruimtes met prachtige gevelbekleding. Onze specialisten vertellen je alles wat nodig is om je gevel op de mooiste manier te bekleden.

Onze voordelen

Wand- en vloerafwerking vind je overal, maar met onze voordelen weet je zeker dat je bij Witzand aan het juiste adres bent. Bij de keuze voor de juiste wanden en vloeren zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom streven wij ernaar om jouw volledig te ontzorgen in de keuze voor jouw wand en/of vloer naar keuze.

  • Deskundig advies
    Onze specialisten weten alles over gevelbekleding en de voordelen hiervan. Daarom helpen onze specialisten jou graag met deskundig advies en nemen we graag de tijd voor jou. Wij denken graag met jou mee voor het juiste materiaal en de juiste indeling, maar natuurlijk kun je voor alle praktische zaken bij onze specialisten terecht. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!
  • Nooit direct een handtekening zetten
    Bij Witzand hoef je nooit direct een handtekening te zetten. Witzand begrijpt dat het kiezen van gevelbekleding tijd nodig heeft en wil graag dat je tevreden bent over de aankoop. Wij vragen jou dan ook nooit om direct een handtekening te zetten.
  • Gevelbekleding in iedere prijsklasse
    Daarvoor ga je naar Witzand. Onze showrooms bieden je een ruim assortiment in gevebekleding met een brede prijsrange, waardoor er voor elke budget een passende oplossing te vinden is bij Witzand. 
Vrijblijvend advies

Onze adviseurs nemen graag de tijd om jou te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img
Kom gerust langs in Eibergen