Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Ben je op zoek naar bestrating?

Plan je een showroombezoek en laat jij je adviseren door onze specialisten onder het genot van een kop koffie, of vraag je direct een offerte aan?

img

 

Bestrating van Witzand

Voor een divers assortiment in bestrating ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten sierbestrating, siertegels, siergrind en stapelblokken. Kom langs bij onze bestratingspleinen in Eibergen en Vriezenveen. Zo kun je het hele assortiment bekijken, maar ook direct alles vragen aan onze specialisten. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies en nemen de tijd voor jou als klant. Wij denken graag mee over het juiste ontwerp en de juiste indeling die past bij jouw oprit of tuin. Daarnaast denken onze specialisten ook na over alle praktische zaken, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan!

Onze voordelen

De tuin een flinke opknapbeurt geven doe je met de voordelen van Witzand. Bij de keuze voor de juiste soort bestrating zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar om jou te helpen met al jouw vraagstukken.

  • Advies van deskundige specialisten
    Onze specialisten weten alles over de verschillende soorten bestrating. Daarom helpen onze specialisten jou graag met deskundig advies en nemen we graag de tijd voor jou.
  • Bestrating voor iedereen
    Onze showrooms bieden je een ruim assortiment in bestrating met een brede prijsrange. Zo is er voor elk budget een passende oplossing op het gebied van sierbestrating, siertegels, siergrind en stapelblokken bij Witzand. 
  • Klantvriendelijke service door specialisten
    Onze specialisten ontzorgen jou als klant zoveel mogelijk om in te gaan op al jouw vraagstukken. Dat is de service van Witzand!
Op zoek naar mooie bestrating voor uw tuin?

Bekijk dan de bestratingsflyer met mooie aanbiedingen!

Vrijblijvend advies

Onze adviseurs nemen graag de tijd om jou te adviseren. Maak daarom gerust een afspraak. Wil je liever zelf even rondkijken? Kom gerust langs!

img
Bezoek onze showroom in Eibergen
showroom-eibergen-witzand-bouwmaterialen
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Kom langs in Eibergen!