Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wanneer je op zoek bent naar vriendelijk multiplex plaatmateriaal voor timmerwerk, dan is onze huistopper Verfplex zeker iets voor jou. Verfplex® is een exterieur verlijmde multiplex-plaat opgebouwd uit duurzame hardhouten fineren en voorzien van een hoge kwaliteit grondlaag.

Voordelen en eigenschappen

Natuurlijk biedt het multiplex plaatmateriaal van Verfplex jou ook vele voordelen.

  • Het Verfplex multiplex plaatmateriaal is voorzien van een hoogwaardige grondverf in de kleur RAL7038. Deze grondverf is op basis van een watergedragen acrylaatdispersie, welke speciaal ontwikkelt is als goed schuurbare grondverf en indien afgewerkt uitstekend geschikt voor buitentoepassing.
  • Verfplex onderscheid zich door de uitstekende constructieve eigenschappen van het plaatmateriaal.
  • Verfplex is geschikt voor binnen en buiten timmerwerk. In tegenstelling tot andere typen multiplex welke geschikt zijn voor alleen binnen timmerwerk of alleen buitenwerk. Let wel op dat u het buiten timmerwerk beschut aanbrengt.
  • Het multiplex plaatmateriaal is direct af te werken, waardoor u snel door kunt werken.
  • Verfplex is een multifunctionele multiplex plaat dat geschikt is voor vele toepassingen.

Verder ben je met Verfplex verzekerd van extra sterk, stabiel en glad multiplex plaatmateriaal. Daarnaast is Verfplex een echte lichtgewicht. Daarom hebben deze multiplex platen vaak de voorkeur voor belaste beplating. Verder kun je Verfplex gebruiken voor de volgende toepassingen: overstekken, plafonden en galerijen.

De Verfplex multiplex platen zijn verkrijgbaar in dikten van 11, 17 en 22 mm met een afmeting van 250x122 cm. Dit Verfplex producten zitten standaard in ons assortiment en hebben we daarom vrijwel altijd op voorraad.

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriften, lees dan snel onze Verfplex folder.

Keurmerken

Het huismerk Verfplex is voorzien van verschillende keurmerken, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met deze multiplex plaatmaterialen. Verfplex is voorzien van de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit betekent dat de grondstof van Verfplex uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

Verfplex kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Wanneer jij ervoor kiest om Verfplex multiplex plaatmaterialen te kopen, dan bent jij bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wil je daarnaast graag de zekerheid dat Verfplex de oplossing is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten helpen jou graag verder met deskundig advies!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!