Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wanneer je op zoek bent naar een Tubefloor vloerverwarmingsplaat, dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres! De Tubefloor vloerverwarmingsplaat is het nieuwste product van Sakol en is geschikt voor alle ondergronden. Tubefloor is een prefab element voor vloerverwarming in de droge afbouw. Met het droogbouw systeem van Tubefloor ben je elk moment verzekerd van een heerlijke warme vloer, precies zoals je mag verwachten!

Voordelen Tubefloor vloerverwarmingsplaat

Met de Tubefloor vloerverwarmingsplaat ben je verzekerd van een product met ijzersterke eigenschappen. De Tubefloor vloerverwarmingsplaat is een homogeen vezel, versterkt gegoten plaatmateriaal. Dit biedt je de volgende voordelen:

  • Jouw vloer bevat een betere warmtegeleiding en is sneller op temperatuur. Hierdoor hoef je minder lang te wachten voor een warme vloer.
  • Jouw vloer is beter bestand tegen krimpscheuren en is slijtvaster.
  • Jouw vloer heeft één tot vijftien procent hogere energieopname en -afgifte.
  • Jouw vloer is met een oppervlakte hardheid van 6 tot 6,5 meter ruim 2 keer sterker in verhouding tot andere materialen. Daarom is jouw vloer met de Tubefloor vloerverwarmingsplaat perfect voor dagelijks en intensief gebruik!

De Tubefloor is geproduceerd uit onder andere magnesiumoxide, houtvezel, glasvezel en perliet. Dit maakt de Tubefloor onbrandbaar. Daarnaast heeft Tubefloor een hoge opslagcapaciteit voor energie. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van warmteaccumulatie. Warmteaccumulatie betekent dat de energie die op dat moment niet wordt gebruikt, tijdelijk wordt opgeslagen in een medium. Deze energie wordt op een later tijdstip langzaam gebruikt door de Tubefloor verwarmingsplaat. Op deze manier wordt verspilling van uw warmte tegengegaan, wat beter is voor uw portemonnee en het milieu. Alleen maar voordelen dus. Lees alles later nog eens na in onze Tubefloor flyer

header-tubefloor-vloerverwarming

Tubefloor vloerverwarmingsplaat kopen bij Witzand Bouwmaterialen?

Heb jij ook interesse in de Tubefloor vloerverwarmingsplaat? Wij helpen jou graag met deskundig advies. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in!

tubefloor-witzand-bouwmaterialen tubefloor-witzand-bouwmaterialen
tubefloor-witzand-bouwmaterialen tubefloor-witzand-bouwmaterialen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!