Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Maak kennis met onze huistopper QuickPlex: het snelst te verwerken okoumé multiplex van Nederland. De QuickPlex platen zijn zeer veelzijdige platen die zowel voor toepassingen binnen als voor toepassingen buiten te gebruiken zijn. Deze plaat is gegrond en dus voorzien van een gladde, witte grondverflaag. Daarom ben je met onze huistopper QuickPlex voorzien van een zeer strak eindresultaat, zoals het hoort!

Voordelen en eigenschappen

Alle QuickPlex plaatmateriaal is geschikt voor diverse toepassingen en bied je alleen daarom al vele voordelen. De Quickplex is:

  • voorzien van een hoogwaardige grondverf met een dikte van 100 mμ
  • zeer licht van gewicht
  • direct dekkend af te werken
  • kostenbesparend, door de gunstige prijs en het gemak waarmee ieder ermee kan werken.

De platen van QuickPlex zijn bij Witzand Bouwmaterialen verkrijgbaar in

  • diktes 10, 12, 15, 18, 22 en 40 mm
  • afmetingen 250x122 cm, 310x153 cm en 215x95 cm

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriften, lees dan snel onze QuickPlex folder.

Keurmerken

Het huismerk QuickPlex is voorzien van verschillende keurmerken, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met deze multiplex plaatmaterialen. QuickPlex is voorzien van de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de grondstof van QuickPlex massief uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

QuickPlex kopen bij Witzand Bouwmaterialen?

Wanneer je het liefst werkt met de snelst te verwerken okoumé multiplex QuickPlex, dan ben je bij Witzand aan het juiste adres. Twijfel je toch nog of dit wel de juiste multiplex plaat is voor jou? Laat je dan adviseren door onze specialisten in plaatmaterialen en neem contact op. Witzand helpt je graag met al jouw vraagstukken!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!