Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Op zoek naar Europa’s beste constructie triplex plaatmateriaal QuickFloor? Zoek dan niet verder, want bij Witzand Bouwmaterialen ben je aan het juiste adres! Onze huistopper QuickFloor is een uiterst vlakke en stabiele plaat en wordt ook wel een Underlayment plaat genoemd. Het QuickFloor plaatmateriaal is verkrijgbaar in diverse soorten en maten, waardoor er altijd wel een geschikte plaat voor jou bij zit.

Voordelen en eigenschappen

Natuurlijk biedt QuickFloor multiplex jouw handige voordelen en eigenschappen, want het is niet voor niets Europa’s beste constructie triplex. Dit plaatmateriaal is opgebouwd uit duurzaam Frans Grenen fineren en is daarom door iedere handige en professionele klusser gemakkelijk en snel te verwerken. De plaat is opgebouwd uit maar liefst zeven fineerlagen, waarbij de deklaag langs gefineerd is. Ook is deze plaat verlijmd in klasse 3, waardoor deze plaat perfect voor exterieur te gebruiken is.

QuickFloor plaatmateriaal is afkomstig uit een duurzame productie en biedt daarnaast een uitstekende pasvorm met tand en groef. Daarnaast is deze triplex in nauwe samenwerking met de producent aangepast aan de wensen van onze klanten. Hierdoor is onze huistopper QuickFloor voorzien van een groot kwaliteitsvoordeel ten opzichte van ander triplex plaatmateriaal.

Diverse eigenschappen van QuickFloor:

  • In dikte 18 mm verkrijgbaar.
  • In afmetingen 244x122 cm TG2 en 244x61 cm TG2 en TG4 verkrijgbaar.

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriten van QuickFloor? Lees dan onze QuickFloor folder.

Keurmerken

De huistopper QuickFloor is voorzien van verschillende keurmerken, waardoor je altijd met een goed gevoel aan de slag kunt met deze plaatmaterialen. QuickFloor is voorzien van de volgende keurmerken:

  • Het PEFC-keurmerk laat zien dat het plaatmateriaal voor zeventig procent uit duurzaam en sociaal beheerde bossen afkomstig is.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.
  • Roofing & Flooring gecertificeerd.

QuickFloor kopen bij Witzand Bouwmaterialen?

Overweeg je om QuickFloor te kopen bij Witzand Bouwmaterialen? Een goede keuze, want naast kwaliteitsproducten voorzien onze specialisten in plaatmateriaal jou graag van deskundig advies! Op basis van informatie over jouw project weten wij precies wat je nodig bent, maar ook wat je niet nodig bent. Neem contact op met onze specialisten door te bellen, een e-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!