Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bij Witzand Bouwmaterialen staat kwaliteit voorop en daarom laten we jou graag kennis maken met onze huistopper MultiCompact. MultiCompact is een zelfdragend High Pressure Laminate plaat van massief kunststof. De kern van de plaat bestaat uit meerdere celluloselagen die met fenolharsen zijn geïmpregneerd en is tweezijdig voorzien van een gekleurde melamine toplaag. Al dit materiaal wordt met een combinatie van hoge druk en hitte samengeperst tot een homogene plaat.

Voordelen en eigenschappen

De MultiCompact platen hebben de benaming huistopper te danken aan alle voordelen en eigenschappen die het jou oplevert. De MultiCompact platen zijn bijvoorbeeld voor diverse toepassingen te gebruiken. Je kunt hierbij denken aan boeiboorden, dakkappelen, luifels en zelfs reclameborden. Daarnaast ben je met de keuze voor de MultiCompact platen verzekerd van de volgende voordelen:

  • De huistopper MultiCompact is voorzien van een muurverf in de kleur RAL9010. Dit is een witte kleur die als groot voordeel heeft dat het uitermate geschikt is voor veel verschillende soorten interieur.
  • Het materiaal van MultiCompact is weerbestendig en vorm-, slag- en stootvast. Deze veelzijdige platen zijn door deze voordelen zeer duurzaam in gebruik.
  • Ook is MultiCompact onderhoudsarm, duurzaam en goed verwerkbaar.

Bij Witzand Bouwmaterialen is de MultiCompact verkrijgbaar in een dikte van 6 mm en een afmeting van 305x130 cm.

MultiCompact kopen bij Witzand Bouwmaterialen?

Op zoek naar de MultiCompact plaat? Dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wil je daarnaast graag de zekerheid dat deze plat de oplossing is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met één van onze plaat specialisten. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze specialisten. Wij helpen jou graag!