Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Onze huistopper InterPrime® is een door-en-door Populieren multiplex met goed gesloten dekfineren. Het multiplex is aan beide zijden voorzien van een hoge kwaliteit grondverf op waterbasis, waarbij deze grondlaag een dikte heeft van minimaal 80 mμ. De multiplexplaten van InterPrime zijn direct af te werken in iedere gewenste kleur.

Voordelen InterPrime

Net als alle huistoppers biedt ook de huistopper InterPrime vele voordelen wat het werken met dit product eenvoudig maakt. Eén van de voordelen van InterPrime is dat deze multiplex plaat voorzien is van Populieren binnenlagen, waardoor de plaat aanzienlijk lichter is van gewicht. Daarnaast is InterPrime sterker dan een plaat van MDF, ondanks het lichte gewicht van de multiplex plaat. Dit maakt dat alle multiplex platen van InterPrime uitermate geschikt zijn voor alle soorten binnenwerk.

De InterPrime multiplex platen zijn bij Witzand Bouwmaterialen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.

  • Afmetingen: 250x122 cm en 310x153 cm.
  • Diktes: 9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm.

Zie je een afmeting of dikte er niet bij staan die je graag zou willen? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Of wil je meer informatie over de verwerkingsvoorschriften? Lees dan snel onze InterPrime folder.

Keurmerken

Onze huistopper InterPrime is voorzien van diverse keurmerken en is duurzaam geproduceerd, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met deze multiplex plaatmaterialen. Wanneer je kiest voor InterPrime, dan kies je voor de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de grondstof van InterPrime uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterke eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

InterPrime kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Wanneer je het liefst werkt met vederlicht multiplex van zware kwaliteit, dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Twijfel je toch nog of dit wel de juiste multiplex plaat is voor jou? Laat je dan adviseren door onze specialisten in plaatmaterialen en neem contact op. Witzand helpt je graag met al jouw vraagstukken!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!