Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

AluPly Massief is een oersterke deurplaat met evenwicht. Daarom is de AluPly Massief zeer geschikt voor het maken van binnendeuren en buitendeuren. De deurplaat is gegrond en onbehandeld te verkrijgen. Daarnaast is het eenvoudig om een glasopening of brievenbussleuf in de plaat uit te voeren. Met de AluPly Massief deurplaat haal je een Europees kwaliteitsproduct in huis dat is voorzien van een SKH en KOMO-certificering BRL-1705.

Voordelen en eigenschappen

Natuurlijk bied de oersterke deurplaat van AluPly Massief je ook vele voordelen.

  • De deurplaat van AluPly Massief is ontwikkeld door middel van duurzame productie.
  • De AluPly Massief is een zeer stabiele deurplaat die opgebouwd is uit 21 duurzame Okoumé fineren.
  • De AluPly Massief biedt extra stabiliteit door de twee damp remmende aluminium lagen.

Verder biedt de AluPly Massief jou ook handige eigenschappen. De AluPly Massief multiplex is extra sterk, extra glad, extra stabiel en constructief. De AluPly Massief multiplex platen zijn verkrijgbaar in een dikte van 40 mm. De afmetingen waarin de Aluply Massief multiplex platen verkrijgbaar zijn: 215x95 cm, 235x105 cm en 250x122 cm. Bovendien ben je verzekerd van 10 jaar garantie.

Wil je meer informatie over de onderhoud- en verwerkingsvoorschriften, lees dan snel onze AluPly Massief folder.

Keurmerken

Het huismerk AluPly Massief is voorzien van verschillende keurmerken, waardoor je met een goed gevoel aan de slag kunt met deze multiplex plaatmaterialen. AluPly Massief is voorzien van de volgende keurmerken:

  • Het FSC-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de grondstof van AluPly Massief uit goed beheerde bossen afkomstig is volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie.
  • Het CE-2+ keurmerk. Dit geeft aan dat het plaatmateriaal bestemd is voor de permanente toepassing in bouwconstructies. De sterkte-eigenschappen en verlijming garanderen de constructieve veiligheid.

Aluply Massief kopen bij Witzand Bouwmaterialen

Wanneer je ervoor kiest om AluPly Massief multiplex plaatmaterialen te kopen, dan ben je bij Witzand Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wil je daarnaast graag de zekerheid dat AluPly Massief de oplossing is voor jouw project? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten helpen je graag verder met deskundig advies!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze plaat specialisten. Wij helpen jou graag!