Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wil je gebruik maken van daglicht en het tegelijkertijd donker genoeg maken om te kunnen slapen? Met de diverse soorten raamdecoratie van Velux is dit mogelijk.

Raamdecoratie Velux

Velux biedt een ruim assortiment aan producten voor isolatie, warmtewering, privacy, verduistering en decoratie. Dit zorgt ervoor dat er een echte sfeer in je ruimte ontstaat. Door de verschillende stijlen die beschikbaar zijn, stel je je ruimte helemaal in naar jouw wensen.

Soorten raamdecoratie van Velux

Bij Witzand Bouwmaterialen kan je terecht voor de volgende soorten raamdecoratie van Velux:

  • Standaard rolgordijnen
  • Verduisterende rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Plissé
  • Rolluik/buitenzonwering

Normale rolgordijnen

De normale rolgordijnen zorgen ervoor dat daglicht wordt verzacht. Ideaal voor iedere ruimte waarin je de hoeveelheid daglicht controleerbaar wil hebben. Er is een brede keuze aan kleuren en bedieningsmogelijkheden voor je interieur. Het is ook beschikbaar met een elektrische bediening en zonne-energie.

Verduisterende rolgordijnen

De verduisterende rolgordijnen zorgen ervoor dat je totale verduistering hebt, op ieder moment van de dag. Dit zorgt ervoor dat het zonlicht blokkeert en je hierdoor ook overdag kan slapen. Het is een verduisterende stof en verbetert de isolatie tot wel 19%. Het is handmatig, elektrisch en op zonne-energie beschikbaar.

Jaloezieën

Jaloezieën laten precies de gewenste hoeveelheid daglicht toe met behoud van de gewenste privacy. Ze combineren de klassieke stijl met het gewenste daglicht. Jaloezieën zijn niet alleen vocht bestendigt,  maar ook makkelijk te reinigen. Ideaal geschrikt voor je badkamer of keuken.

Plissé gordijnen

De plissé gordijnen zijn een prachtige decoratieve aanvulling op ieder interieur. Plissé gordijnen laten zacht het daglicht binnen. De Plisse gordijnen zijn beschikbaar in 20 verschillende kleuren. Het is ook beschikbaar in een elektrische en zonne-energie uitvoering.  

Rolluik/buitenzonwering

Met de buitenzonwering van Velux zorg je voor warmte, lichtwering en tegelijkertijd is het inbraakveiliger. De Velux rolluiken zorgen voor een complete verduistering. Ook zorgen deze ervoor dat er geen onnodige warmte binnenkomt en het binnen koel blijft.

RAAMDECORATIE VAN VELUX KOPEN?

Passen de voordelen van raamdecoratie bij jouw wensen? Neem dan snel contact op met onze specialisten in dakramen.  Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies.