Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bij Witzand Bouwmaterialen kan je terecht voor diverse soorten lichtkoepels. Door te kiezen voor lichtkoepels heb je meer lichtinval in de woning. Daarnaast bieden lichtkoepels een hogere isolatiewaarde. Dit maakt het een stuk aangenamer in huis. Iedere lichtkoepel heeft zijn eigen functionaliteiten waarmee jou van gemak wordt voorzien.

Velux lichtkoepels

Onze lichtkoepels zijn van het hoogwaardige merk Velux. Het assortiment van Velux in lichtkoepels is zeer divers en uitgebreid. Zo heb je de keuze uit lichtkoepels met gebogen glas of vlakglas. Ook heb je de keuze uit een lichtkoepel die fungeert als daktoegangskoepel of rookventilatiekoepel. Iedere lichtkoepel heeft zo zijn voordelen. Een lichtkoepel met gebogen glas bijvoorbeeld maakt de afvoer van regenwater mogelijk, waardoor het zicht naar buiten ieder moment van de dag helder blijft.

Lichtkoepels van Velux kopen?

Interesse om een lichtkoepel van Velux te kopen? Neem dan snel contact op met onze specialisten in lichtkoepels. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen je graag met deskundig advies.