Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Cape Cod

Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden.

Wat is Cape Cod?

Cape Cod is een houten gevelbekleding, gemaakt van Lodgepole Pine. Deze houtsoort heeft een fijne, rechte structuur, enkele kleine vastgegroeide kwasten en laat zich makkelijk verwerken. Cape Cod biedt al vele jaren met succes weerstand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden in de VS, Canada en Europa.

Kleuren

Cape Cod kan vrijwel in iedere kleur geleverd worden. Al mogelijk vanaf 25 m2. Of het nu gaat om RAL, NCS of een andere kleur naar keuze.

Samenstelling

Het basismateriaal van Cape Cod is hout van Lodgepole Pine, een zeer langzaam en gelijkmatig groeiende grenensoort. Lodgepole Pine staat bekend om de rechte groei en bereikt een hoogte van ca. 30 meter en een diameter van ca. 60 cm. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen in West Canada. De planken worden gezaagd met een grofband zaag, waardoor er meer houtoppervlak wordt bereikt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de lak. Tevens krijgt Cape Cod hierdoor zijn eigen karakteristieke uitstraling. Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. Cape Cod wordt afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak. 

  • FSC® gecertificeerd
  • Bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden
  • Vrijwel alle kleuren mogelijk
  • Bijbehorende bevestigingsmiddelen in kleur
  • In vele profielen verkrijgbaar
  • 15 jaar garantie, ook op de verf*

Links & downloads voor Cape Cod

Brochure
Montage video