Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Als marktleider in passieve brandbescherming biedt Promat systemen aan waarop onze klanten kunnen vertrouwen. In geval van brand zorgen de Promat systemen ervoor dat mensenlevens gered worden, goederen gevrijwaard blijven en de hulpdiensten op een veilige manier kunnen optreden. Alle Promat systemen zijn gebaseerd op moderne innovatieve concepten. Onze oplossingen voor passieve brandbescherming van gebouwen voldoen aan de strengste eisen en zijn met succes getest in onafhankelijke laboratoria volgens de Europese normen.

Technisch advies en ondersteuning

Het is de filosofie van Promat om niet alleen producten aan te bieden, maar vooral om een partner te zijn van zijn klanten. Dit omvat niet alleen het helpen bij de keuze van de systemen en oplossingen, maar vooral ook de ondersteuning en begeleiding tijdens de planning en de bouw. De uitgebreide waaier aan producten, de talloze met succes geteste systemen, de op-maat-gemaakte oplossingen en de uitstekende support en professionele aanpak van de gekwalificeerde Promat medewerkers zijn ontegensprekelijk een aanzienlijke troef en een competitief voordeel. Promat maakt deel uit van de Etex groep, een internationale specialist in bouwmaterialen. De onderneming wilt mensen over de hele wereld inspireren om leefruimtes te bouwen die steeds veiliger, duurzamer, slimmer en mooier zijn.

Hieronder vindt u onze maandaanbieding:

Bekijk voor meer informatie de Promatect-100 brochure.

Promatect kopen bij Witzand Bouwmaterialen?

Kom dan snel naar Witzand Bouwmaterialen om te profiteren van onze maandaanbieding.

Twijfel je nog over het juiste type plaatmateriaal? Neem dan contact op met onze specialisten in plaatmateriaal door te bellen, een e-mail te sturen of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten helpen jou graag met al jouw vraagstukken. Of bestel makkelijk en snel je Promatect platen in onze webshop!