Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Ga voor luxe, design en comfort met het nieuwe Xenz Charley ligbad. Wanneer je na een lange dag toe bent aan ontspanning, biedt het Charley ligbad van Xenz jou alles wat jij op dat moment nodig hebt. Het bad is semi-vrijstaand en is ruimtebesparend, doordat het ligbad tegen de muur wordt geplaatst. Het ligbad is gemaakt van acryl en is voorzien van massieve randen. Dit biedt jou de optimale uitstraling in jouw badkamer.

Voordelen ligbad Xenz Charley

Wanneer je na bovenstaande voordelen net niet overtuigd bent van het gemak van het Xenz Charley ligbad, lees dan snel alle voordelen.

  • Het ligbad in onze showroom is uitgevoerd in de kleur wit glans. De Xenz Charley is ook verkrijgbaar in de kleuren Edelweiss mat, Cement mat en Ebony mat. Zo is dit luxe ligbad makkelijk aan te passen op jouw eigen badkamer wensen.
  • Het ligbad is verkrijgbaar in de afmetingen 180x80x60 cm en 165x75x58 cm. Zo is er voor iedere badkamer een oplossing.
  • Het Xenz Charley ligbad is voorzien van een afvoer en een sleufoverloop. Dit zorgt ervoor dat het water niet kan overlopen en een badkamer vol water wordt voorkomen.
  • Combineer de Xenz Charley met de thermostatische Duero badkraan. Een badkraan voorzien van een strak en tijdloos design. Daarnaast is de Duero badkraan verkrijgbaar in prachtige kleuren: chroom, inox, zwart mat, geborsteld grafiet en oud koper. In onze showroom hebben we gekozen voor de kleur geborsteld grafiet, wat het plaatje helemaal af maakt.

xenz-charley-vrijstaand-bad-witzand-showrooms

Xenz Charley bij Witzand

Je bent van harte welkom bij Witzand om de Xenz Charley te komen bewonderen. Daarnaast helpen onze medewerkers jou graag met advies om jouw badkamer compleet te maken. Geheel aangepast op jouw wensen, zoals jij van Witzand gewend bent.

Plan snel jouw showroombezoek of neem contact op met onze medewerkers in onze Witzand showrooms. Wij staan voor je klaar!