Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Xenz Charley

Ga voor luxe, design en comfort met het nieuwe Xenz Charley ligbad. Wanneer u na een lange dag toe bent aan ontspanning, biedt het Charley ligbad van Xenz u alles wat u op dat moment nodig hebt. Het bad is semi-vrijstaand en is ruimtebesparend, doordat het ligbad tegen de muur wordt geplaatst. Het ligbad is gemaakt van acryl en is voorzien van massieve randen. Dit biedt u de optimale uitstraling in uw badkamer.

Voordelen ligbad Xenz Charley

Wanneer u na bovenstaande voordelen net niet overtuigd bent van het gemak van het Xenz Charley ligbad, lees dan snel alle voordelen.

  • Het ligbad in onze showroom is uitgevoerd in de kleur wit glans. De Xenz Charley is ook verkrijgbaar in de kleuren Edelweiss mat, Cement mat en Ebony mat. Zo is dit luxe ligbad makkelijk aan te passen op uw eigen badkamer wensen.
  • Het ligbad is verkrijgbaar in de afmetingen 180x80x60 cm en 165x75x58 cm. Zo is er voor iedere badkamer een oplossing.
  • Het Xenz Charley ligbad is voorzien van een afvoer en een sleufoverloop. Dit zorgt ervoor dat het water niet kan overlopen en een badkamer vol water wordt voorkomen.
  • Combineer de Xenz Charley met de thermostatische Duero badkraan. Een badkraan voorzien van een strak en tijdloos design. Daarnaast is de Duero badkraan verkrijgbaar in prachtige kleuren: chroom, inox, zwart mat, geborsteld grafiet en oud koper. In onze showroom hebben we gekozen voor de kleur geborsteld grafiet, wat het plaatje helemaal af maakt.

xenz-charley-vrijstaand-bad-witzand-showrooms

Xenz Charley bij Witzand

U bent van harte welkom bij Witzand om de Xenz Charley te komen bewonderen. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met advies om uw badkamer compleet te maken. Geheel aangepast op uw wensen, zoals u van Witzand gewend bent.

Plan uw showroombezoek of neem contact op met onze medewerkers in onze Witzand showrooms. Wij staan voor u klaar!