Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Bij de showroom van Witzand kan je terecht voor sanitair en vanaf nu ook voor de Vasco Oni badkamerradiator. Ben jij al die saaie badkamerradiatoren zat? Dan is dat vanaf nu verleden tijd. Met het nieuwste model Oni van Vasco bewijzen we dat badkamerradiatoren niet meer saai hoeven te zijn. De Vasco Oni badkamerradiator is één van onze nieuwe design radiatoren. Deze badkamerradiator is een streling voor het oog. Daarnaast is de Vasco Oni flinterdun en biedt de radiator jou elk moment een heerlijk warme badkamer. Ook maak jij met deze radiator een duurzame keuze met deze efficiënte en energiezuinige badkamerradiator.

vasco-oni-badkamerradiator

Voor elke badkamer biedt de Vasco Oni badkamerradiator de oplossing. De badkamerradiator is verkrijgbaar in maar liefst 56 kleuren, van licht tot zeer donker zoals de kleur zwart.

Vasco Oni kopen?

Wil jij je badkamer compleet maken met de badkamerradiator van Vasco Oni? Kom dan snel langs bij onze showroom in Eibergen. Om zeker te weten dat onze specialisten jou direct kunnen helpen, kan je online een showroombezoek inplannen.