Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

De valbeveiliging van Snake Line is vanaf nu verkrijgbaar bij Witzand Bouwmaterialen. De Snake Line valbeveiliging systemen voor hellende daken bieden jou een maximale veiligheid. Voor ieder soort dak biedt Snake Line een passende oplossing, waarmee je veilig jouw werkzaamheden op het dak kunt verrichten. De Snake Line valbeveiligingssystemen zijn verkrijgbaar in Type A, Type B en Type Solar. Lees snel verder voor alle voordelen en toepassingen van de valbeveiliging van Snake Line.

Voordelen valbeveiliging Snake Line

Eén van de voordelen van de valbeveiliging van Snake Line is dat je permanent verzekerd bent van een veilig dak. Daarnaast geniet je met Snake Line van de volgende voordelen:

  • Een veilige oplossing passend voor uw hellende dak.
  • De Snake Line systemen zijn eenvoudig te monteren.
  • De Snake Line systemen zijn praktisch onzichtbaar.
  • De systemen zijn EN 795: 2012/A gecertificeerd.
  • De Snake Line valbeveiligingssystemen zijn onderhoudsvrij.
  • Een eenmalige investering in de Snake Line systemen is goedkoper dan het eenmalig huren van een steiger. Extra voordelig dus.

Kortom met de valbeveiliging van Snake Line kunt u permanent, eenvoudig en snel uw werkzaamheden uitvoeren op ieder hellend dak.

Toepassing Snake Line

De valbeveiliging van Snake Line is ontwikkeld voor diverse toepassingen. Zo kun jij vanaf nu veilig jouw kapotte dakpannen vervangen, inspecties uitvoeren aan installaties op jouw dak en onderhoud verrichten aan warmtepompen. Daarnaast kun je in alle veiligheid jouw schoorsteen vegen, stormschade repareren, jouw zonnepanelen schoonmaken of jouw groene dak onderhouden.

Snake Line valbeveiliging aanschaffen bij Witzand?

Ga vanaf nu altijd veilig het dak op met één van de drie Snake Line systemen. Weet je niet welk Snake Line product het beste past bij jouw type dak? Neem dan snel contact op met onze specialisten. Wij helpen jou graag!

Wil je alles nog eens nalezen en een beeld vormen van het product? Download dan onze Snake Line flyer.