Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

 

Wil jij altijd al een vloer van PVC, maar vind je een tegelvloer praktischer? Dan biedt de nieuwe serie van Refin een uitkomst, waarin je het beste uit beide werelden treft. Met de nieuwe serie CREOS van Refin ben je verzekerd van het uiterlijk van PVC, maar geniet je van de voordelen van een tegelvloer. De nieuwe tegelvloer serie van Refin is verkrijgbaar in verschillende varianten.

CREOS tegelvloer

Met een tegelvloer van de CREOS serie ben je verzekerd van een hoogwaardige vloer die het gevoel van zachtheid en diepte uitstraalt. De keramische tegels van Refin zijn voorzien van een licht bewegende, onregelmatige textuur met zowel glanzende als matte zones. Dit is typisch voor het droogproces van hars in een gietvloer en is daarom niet van echt te onderscheiden. De keramische tegels van het sterke, Italiaanse merk Refin bieden je onder andere de volgende voordelen:

  • Bestand tegen zuren en schoonmaakmiddelen en daardoor kleurvast;
  • Duurzaam, slijtvast en waterdicht;
  • Eenvoudig te reinigen en daarom zeer onderhoudsvriendelijk.

Diverse kleuren en afmetingen

De CREOS serie van Refin bestaat uit zeven verschillende kleuren, waaronder vijf neutrale kleuren en twee opvallende, stijlvolle kleuren. De kleuren van de CREOS serie zijn: Bride, Dorian, Shadow, Cookie, Mud, Bluebay en Coral. Voor een impressie van alle vloeren vind je onderaan de pagina een gallerij. Deze tegels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van 45x45 cm tot wel 120x120 cm. Heb je liever alle informatie per tegel beschikbaar? Bekijk dan snel de folder over de CREOS serie.

Refin CREOS serie

Tegelvloer CREOS kopen bij Witzand?

Heb je interesse in een CREOS tegelvloer? Of wil je graag een nieuwe vloer, maar weet je niet welke? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Eibergen. Onze specialisten helpen je graag met al jouw vraagstukken en voorzien jou van deskundig advies, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken. Plan snel je showroom bezoek en kom langs om de CREOS tegelvloer te ervaren!