Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

De nieuwste innovatie onder de kranen is nu verkrijgbaar in onze showroom: de Quooker Flex 5 in 1. De Quooker Flex heeft een strak design en is verkrijgbaar in de uitvoeringen chroom, roestvrij staal en zwart. Zo kun je kiezen voor de kraan die bij jou past. Met de Quooker Flex ben je verzekerd van puur gemak en is jouw keuken voorzien van een echte eyecatcher!

Functies Quooker Flex 5 in 1

Wanneer jij echt functionaliteit wilt in de keuken, dan bieden de functies van de Quooker Flex 5 in 1 een uitkomst. De Quooker Flex is voorzien van een flexibele uittrekslang. Dit is niet alleen handig, het zorgt er ook voor dat je een groter bereik hebt en in alle hoeken van de spoelbak kunt komen. Dit maakt ook het wassen van uw groenten en het afwassen van grote pannen nog makkelijker. Maar dat is nog niet alles, want de Quooker Flex biedt meer:

  • Kokend water
  • Warm water
  • Koud water
  • Bruisend water
  • Gekoeld én gefilterd water (in combinatie met de Quooker Cube)

Het is een kokendwaterkraan en mengkraan in één. Zo is de waterkoker overbodig en heb jij ruimte over in de koelkast zonder al die grote flessen met bruisend en gekoeld water.

Natuurlijk is er ook gedacht aan jouw veiligheid en dankzij de stop op de kraan, kan de Quooker geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. Wel zo veilig!

quooker-flex-5-in-1-keukenkraan-witzand-bouwmaterialen

Het merk Quooker heeft al diverse keuken revoluties op haar naam staan, waarvan dit er één is. Daarnaast is deze Quooker Flex 5 in 1 een duurzame investering. De Quooker verbruikt weinig energie, is voorzien van het energielabel A en geeft jaren gemak.

Koop uw Quooker Flex 5 bij Witzand

Wil jij ook het gemak ervaren van een multifunctionele kraan, pak dan nu uw kans en koop uw Quooker Flex 5 in 1 bij Witzand. Kom langs in onze showroom, plan uw showroom bezoek of neem contact op met onze medewerkers in onze showrooms. Wij helpen jou graag!

Bekijk de contactgegevens voor showroom Eibergen en showroom Vriezenveen.