Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Prefab daken in Schoonhoven

Tegenwoordig worden steeds meer woningen voorzien van prefab daken, zo ook in Schoonhoven. Witzand Bouwmaterialen heeft de opdracht gekregen om voor dit project in Schoonhoven 49 woningen te voorzien van prefab daken. Een mooi project waar Witzand trots op is!

Fases plaatsing prefab daken

Het project voor de plaatsing van prefab daken is in twee fases opgedeeld. We zijn gestart met het monteren van de eerste fase, zoals te zien op de foto’s hieronder. In deze eerste fase worden 20 woningen voorzien van prefab daken, waar we op dit moment de laatste kappen aan het monteren zijn. Na deze 20 prefab kappen starten we met de tweede fase. De start van de tweede fase zal week 25 (midden juni) van start gaan. In deze tweede fase gaan we aan de slag met het grootste deel: het monteren van 29 prefab daken.

Impressie eerste resultaat

Hieronder zie je een impressie van het eerste resultaat. De foto's van en na de tweede fase volgen. 

prefab-daken-project-schoonhoven   prefab-daken-project-schoonhoven

prefab-daken-project-schoonhoven   prefab-daken-project-schoonhoven

prefab-daken-project-schoonhoven   prefab-daken-project-schoonhoven

Waarom kiezen voor prefab daken?

Prefab onderdelen bieden vele voordelen, wat dan ook de reden is dat er steeds vaker voor wordt gekozen. Een groot gemak voor onze aannemers is dat alle elementen voor het prefab dak vooraf worden ontwikkeld. Hierdoor kunnen we onze aannemer ontzorgen en hoeven de losse elementen alleen nog aan elkaar worden gekoppeld. Wilt je meer lezen over de voordelen van prefab? Dat kan op onze prefab pagina.

Meer informatie over prefab daken?

Ben jij ook op zoek naar een partner in prefab daken? Onze medewerkers vertellen je graag wat Witzand Bouwmaterialen voor jou kan betekenen. Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!