Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Op zoek naar de ideale dakgoot voor uw bouwprojecten?

Polytech introduceert de Proline dakgoot!

Één dakgootsysteem, vele variaties mogelijk!

De Proline dakgoot is ontworpen met de modernste technologie en biedt een naadloze, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw bouwprojecten. Gemaakt met hoogwaardige materialen en vakkundig ontworpen voor gemakkelijke installatie, is de Proline dakgoot een onbetwistbare leider in zijn categorie.

 

De voordelen:

Enkele van de onderscheidende kenmerken van de Proline dakgoot zijn:

✔️ Weerbestendig

De Proline dakgoot is ontworpen om zware weersomstandigheden te weerstaan, waardoor hij de ideale keuze is voor projecten in elk klimaat.

✔️ Duurzaam

geproduceerd uit hoogwaardig kunststof, zorgt de Proline dakgoot voor een langdurige prestatie en minimaliseert hij de behoefte aan onderhoud.

✔️ Gemakkelijke Installatie

Ondanks zijn robuuste constructie, is de Proline dakgoot licht van gewicht, wat de installatie vergemakkelijkt. Dit bespaart u kostbare tijd en arbeid.

 

Specificaties

Proline dakgoot introduceert een nieuwe benadering van dakgootsystemen, waarbij u een ruime keuze heeft aan stijlvariaties. Met zijn klassieke uiterlijk en de standaard afwerking van een aluminium trim of kraal, is deze dakgoot zowel functioneel als stijlvol. Voor een extra afwerking kunt u kiezen voor een opdiklijst of sierlijst.

Dankzij de brede variatie aan kleuren en de optie om verschillende elementen toe te voegen, kunt u de perfecte Proline dakgoot selecteren voor elke woning. Elk model wordt aangeboden met een smetplank en de optie voor gootklossen. De gootklossen zijn verkrijgbaar in twee modellen, traditioneel en modern, en de dakgoot heeft een standaard hoogte van 205 mm.

 

Benieuwd naar dit product?

Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie!