Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Er is een nieuwe badkamer in de stijl “Living Botanical” toegevoegd aan onze showroom in Eibergen. In deze stijl vormt de groene kleur de basis die verwerkt is in de tegels, de planten en de accessoires. Het groen is een mooie basic kleur die perfect te combineren is met verschillende kleuren. Wij hebben ervoor gekozen om deze badkamer helemaal af te maken met koperen elementen. Deze combinatie maakt van jouw badkamer een echte eyecatcher en creëert een natuurlijke sfeer in de badkamer!

Impressie nieuwe badkamer Living Botanical

Zie hier een impressie van onze nieuwe badkamer in de woonstijl Living Botanical. De zeegroene Hexagon tegels en de natuurstenen waskom zorgen voor de natuurlijke sfeer in de badkamer. De koperen kranen zijn het sieraad van jouw badkamer en maken de badkamer tijdloos.

Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical

De nieuwe badkamer Living Botanical bewonderen?

Is deze nieuwe badkamer helemaal jouw smaak? Kom dan snel langs in onze showroom in Eibergen. Onze specialisten helpen jou graag met jouw vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze “Living Botanical” badkamer aan te passen naar jouw stijl. Daarom kun je ook bij Witzand terecht voor een 3D-ontwerp op maat. Plan snel jouw showroombezoek!