Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Nieuwe badkamer Living Botanical

Er is een nieuwe badkamer in de stijl “Living Botanical” toegevoegd aan onze showroom in Eibergen. In deze stijl vormt de groene kleur de basis die verwerkt is in de tegels, de planten en de accessoires. Het groen is een mooie basic kleur die perfect te combineren is met verschillende kleuren. Wij hebben ervoor gekozen om deze badkamer helemaal af te maken met koperen elementen. Met deze combinatie maakt van uw badkamer een echte eyecatcher en creëert u een natuurlijke sfeer!

Impressie nieuwe badkamer Living Botanical

Zie hier een impressie van onze nieuwe badkamer in de woonstijl Living Botanical. De zeegroene Hexagon tegels en de natuurstenen waskom zorgen voor de natuurlijke sfeer in de badkamer. De koperen kranen zijn het sieraad van uw badkamer en maken uw badkamer tijdloos.

Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical Badkamer Living Botanical

De nieuwe badkamer Living Botanical bewonderen?

Is deze nieuwe badkamer uw smaak? Kom dan snel langs in onze showroom in Eibergen. Onze specialisten helpen u graag met uw jouw vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze “Living Botanical” badkamer aan te passen naar uw stijl. Daarom kunt u ook bij Witzand terecht voor een 3D-ontwerp op maat. Plan snel uw showroombezoek!