Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Witzand Bouwmaterialen kan met trots zeggen dat wij hebben bijgedragen aan weer een mooi nieuwbouw project. Dit keer een nieuwbouw woning in Bentelo. In dit project is er veel aandacht voor duurzaamheid. Dit sluit mooi aan op de ambitie van Witzand Bouwmaterialen. In samenwerking met Exterkate Bouw en Schipperdouwesarchitectuur hebben we een mooi project opgeleverd!

Bouwmaterialen Nieuwbouw woning

Witzand Bouwmaterialen heeft verschillende bouwmaterialen mogen aanleveren, waaronder snelbouwstenen, Slimfort gevelisolatie, Platowood chanelsiding en bevestigingsmateriaal XL Panel.

  • De snelbouwstenen zijn rode gebakken stenen en omdat het een gebakken product is verkleint het de kans op scheuren aanzienlijk. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld kalk zandsteen. Daarnaast isoleren de stenen goed en voldoet het aan de kwaliteitseis die benodigd is voor de vloeren waarop deze gelegd zijn.
  • Met Slimfort gevelisolatie is er gekozen voor een uitstekende isolatie. Het gevelisolatiesysteem bevat geïntegreerde metalen beugels bedoeld voor houten en/of aluminium raamwerk. De beugels creëren een doorlopende isolatielaag. Daarnaast werkt het gevelisolatiesysteem snel en is het een stuk voordeliger in tijd én geld.
  • Platowood chanelsiding is een mileuvriendelijk en duurzaam product dat wordt gebruikt als gevelbekleding.
  • Het bevestigingsmateriaal van XL-panel is een hoogwaardig product, waarbij u gegarandeerd bent van kwaliteit.

Impressie nieuwbouw woning Bentelo

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwbouw woning in Bentelo? Voor een impressie van dit nieuwbouw project in Bentelo zie hieronder de foto's.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat Witzand Bouwmaterialen voor jou kan betekenen? Wij helpen jou graag! Bel ons via telefoonnummer 0546-559559 of vul ons contactformulier in!