Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

maatregelen-coronavirus-witzand-bouwmaterialen

Maatregelen Coronavirus COVID-19

Witzand Bouwmaterialen blijft open, maar heeft strenge maatregelen genomen om het risico op het coronavirus COVID-19 te beperken. Sinds een week zijn de gevolgen van het coronavirus ook in Nederland merkbaar. Er komen steeds meer maatregelen, steeds meer mensen worden de dupe van het coronavirus en ook de gevolgen voor de economie zijn al merkbaar. Het overkomt ons. We hebben er weinig invloed op, maar we moeten ons best doen om het niet erger te laten worden dan het al is. Om bijvoorbeeld een zeer snelle verspreiding te voorkomen, zodat de zorg iedereen de nodige hulp kan bieden. Daar werkt Witzand Bouwmaterialen zeker aan mee, maar ook vragen wij jou om alert te zijn en te letten op jouw eigen veiligheid!

Interne maatregelen Coronavirus

Wij begrijpen dat je wilt weten of Witzand Bouwmaterialen interne maatregelen heeft genomen omtrent het coronavirus. Wij hebben met ingang van afgelopen week de volgende maatregelen genomen:

 • Er is meer aandacht aan persoonlijke hygiëne. De deurkrukken worden zeer regelmatig schoongemaakt. Ook is er voldoende (papieren) handdoeken aanwezig op de toiletten.
 • Alle medewerkers met klachten zijn verplicht om thuis te blijven.
 • Alle medewerkers schudden geen handen meer, wassen de handen met zeer grote regelmaat en beperken het reizen tussen de vestigingen.
 • De medewerkers van de verkoopafdeling werken vanuit huis. De medewerkers die niet vanuit huis werken zijn verdeeld over de verschillende vestigingen van Witzand Bouwmaterialen.
 • Alle afspraken met relaties op onze vestigingen zijn gecanceld. Deze dienen enkel door te gaan indien zeer urgent.
 • Buitenlandse chauffeur binnenkomende goederen worden niet toegelaten binnen onze kantoren/magazijnen. Daarnaast moeten zij zo veel als mogelijk in de vrachtwagen blijven.
 • Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van onze kantine en is er een maximum aan personen dat tegelijkertijd in de kantine aanwezig mag zijn. Verder mogen er geen mensen in de kantine die niet bij Witzand Bouwmaterialen werkzaam zijn.
 • Alle grote bijeenkomsten binnen Witzand Bouwmaterialen, waaronder het personeelsfeest, zijn gecanceld. Ook de wekelijkse vrijdagmiddagborrel is per direct gestopt.

Alle maatregelen gelden ten minste tot en met 6 april 2020. 

Maatregelen voor bezoekers

Naast de interne maatregelen moeten wij ook een beroep doen op jou. Wij hopen op jouw begrip en op jouw naleving van deze maatregelen.

 • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid, keelpijn of koorts.
 • Strenge voorkeur om op rekening of via pin te betalen.
 • Voorkom fysiek contact en schud geen handen.
 • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar onze vestigingen.

Wij hopen dat alle genomen maatregelen bijdragen aan het maatschappelijke doel. Help de verspreiding van het coronavirus te voorkomen!

Heeft u vragen over de maatregelen betreffende het Coronavirus?

Wanneer je merkt dat bepaalde zaken onduidelijk voor jou zijn, stel jouw vragen dan aan onze medewerkers. Wij willen de onduidelijkheid graag bij jou wegnemen, indien mogelijk.
Bel ons via telefoonnummer 0546-559559 of vul ons contactformulier in!