Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Eerste levering circulair balkhout is een feit!

In opdracht van Robert Milojevic van bouwkundig teken- en adviesbureau Milo hebben wij in samenwerking met Stadsmijn Achterhoek een prachtige batch circulair balkhout mogen leveren.

De bestelde balken komen uit gesloopte panden van Oldenhuis Meubelen te Groenlo en zijn door Stadsmijn Achterhoek ingenomen, geschoond en afgekort op handelsmaat. Deze werkzaamheden worden bij Stadsmijn Achterhoek onder begeleiding van een ervaren vakman grotendeels uitgevoerd door medewerkers van Stichting Aktief.

De historie, bewerking en eindbestemming van de materialen die door Stadsmijn Achterhoek worden ingenomen en verkocht zijn verwerkt in materialenpaspoorten. Hierdoor is de herkomst van bestelde circulaire materialen altijd herleidbaar. De balken worden regionaal weer ingezet. Wat de balken tot een zeer duurzaam en circulair bouwproduct maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project met circulair hout? Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop. 

In samenwerking met Stadsmijn Achterhoek helpen we mee in een transitie naar een duurzamere wereld. Hierdoor het verandert de manier van bouwen en de inzet van materialen. 

Meer weten?

Neem gerust contact op!