Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

BOUW.COACH NR.16

De nieuwe BOUW.COACH is uit! In deze speciale editie over Gevel & Buitenbouw lees je alles over het slimmer en efficienter werken in een snel veranderende markt. De BOUW.COACH is een periodieke uitgave van Sakol en ook deze keer staat deze weer bomvol informatie!

Nieuwe BOUW.COACH uitgave

Het lijkt erop dat de bouwsector tot nu toe het minst is getroffen door de pandemie. Dat neemt niet weg dat de situatie op de wereldmarkt ook zijn weerslag heeft op onze sector. De beschikbaarheid van materialen staat door de opgelopen achterstanden en tekorten aan grondstoffen bij fabrikanten onder druk. En als gevolg daarvan zien we een ongekende stijging van de levertijden en prijzen. Het belang om goed samen te werken en zorgvuldig keuzes te maken voor materialen is mede hierdoor groter dan ooit.

U kunt erop rekenen dat onze specialisten zich juist nu extra inspannen om samen oplossingen te zoeken. Dat doen we niet alleen, maar in hechte samenwerking met producenten en leveranciers, en alle leden binnen de Sakol Groep. Deze Bouw.coach sluit aan op het buitenseizoen dat weer voor de deur staat. Met extra aandacht voor innovaties, veranderende wetgeving en verduurzaming in de gevel en buitenbouw.

In deze nieuwe BOUW.COACH uitgave lees je alles over:

  • Rockpanel - Uni
  • Isobouw
  • Skantrae Next
  • Makz
  • Fetim Group
  • Trespa
  • Knauf Insulation

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel de nieuwste uitgave van de BOUW.COACH!

Samen slimmer en efficiënter werken! - Dat is waar Sakol voor staat, waar Witzand Bouwmaterialen onderdeel van mag uitmaken. Met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen een unieke samenwerking in de hout- en bouwbranche.

Meer informatie over producten uit de BOUW.COACH?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Wij staan jou graag te woord!
Bel ons, stuur een e-mail of vul ons contactformulier in!