Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Beste Naaldhoutleverancier 2014

Zeer trots kunnen wij jou mededelen dat Witzand Bouwmaterialen wederom verkozen is tot Beste Naaldhoutleverancier 2014 door vakblad Houtwereld. Net als in 2012 en 2013 hebben we ook dit jaar dankzij onze trouwe klanten de overwinning binnengesleept.

Persbericht vakblad Houtwereld

Voor de derde keer op rij ging de titel Beste Naaldhoutleverancier naar Witzand Bouwmaterialen in Almelo, die 40% van de stemmen in de wacht wist te slepen. Veel lof was er over de service en stiptheid van de onderneming. Verder kenmerkt Witzand zich door snelle en tijdige leveringen, komt men de afspraken na, is het assortiment breed en blijkt de prijs-kwaliteitverhouding de juiste te zijn.

Belangrijke relaties en klanten van Witzand Bouwmaterialen zeiden het volgende: "Fantastische service, marktcomforme prijzen". "Vriendelijke medewerkers die een goede service leveren en eerlijk advies geven, goede kwaliteit producten", aldus een motivatie. "Goede service en een prima zaagafdeling", noteerde een ander. "Perfect georganiseerd bedrijf", meende een volgende. Enkele andere uitspraken: "Zij verkopen perfect naaldhout en leveren nette/goede producten", "Keurig op maat gemaakt naaldhout", "De zaagkwaliteit is top" en "Immer uiterst correcte levering en afhandeling van zaken, pro-actief bij nieuwe ontwikkelingen".

Witzand wordt voorts betiteld als snel, flexibel en accuraat, een bedrijf met visie, een fijne en gemoedelijke onderneming, een geweldig enthousiast team, gekwalificeerd personeel, een echte totaalaanbieder, vakbekwaam, ambitieus, betrokken, innovatief, energiek en vernieuwend. "Witzand gaat een stap verder in het bedienen van haar klanten dan andere leveranciers".

Het team van Hans Morsink nam de lovende woorden dankbaar in ontvangst.

Houtwereld topleverancier 2014