Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wanneer je op zoek bent naar dé prefab specialist voor jouw prefab betoncasco op maat, dan bent je bij Witzand aan het juiste adres. Door te kiezen voor een prefab betoncasco op maat wordt er een aanzienlijk snellere bouwtijd gerealiseerd. Hiermee speelt Witzand Bouwmaterialen in op de ontwikkelingen in de markt waar snelheid een vereiste is. Met onze betoncasco’s op maat kunnen we voor jou een passende aanbieding maken, welke perfect aansluit bij het ontwerp van de architect. We geven graag deskundig advies over de beste keuze in vloeren en wanden. Tevens bieden we betoncasco's aan op maat inclusief montage om de aannemer nog verder te ontzorgen.

Voordelen prefab betoncasco

De keuze voor een prefab betoncasco op maat brengt allerlei voordelen met zich mee. Naast de snelheid, zit er in het ontwerp een grote mate van flexibiliteit. Dit geldt ook voor de uitvoering. Daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een complete engineering en een minimale wandafwerking.

Voor de prefab betoncasco bouwonderdelen geldt dat we de JIT methode toepassen. Dit gebeurt volledig in overleg met de uitvoerende partij. Met prefab kan op deze manier kan alles makkelijk en snel verlopen. Door het just in time te leveren kan er direct gemonteerd worden en is een tussentijdse opslag overbodig. Op deze manier worden ook de transportbewegingen van, naar en op de bouw geminimaliseerd. Zo zorgen we ervoor dat we jou op een duurzame wijze voorzien van jouw prefab betoncasco op maat!

Hieronder worden alle voordelen van een prefab betoncasco op maat nog eens in het kort beschreven:

  • Snelle bouwtijd
  • Grote mate van flexibiliteit in het ontwerp
  • Grote mate van flexibiliteit in de uitvoering
  • Just in Time
  • Minimale wandafwerking
  • Complete engineering

Prefab betoncasco op maat prefab beton casco op maat

Meer informatie over prefab betoncasco's op maat

Wil je na het lezen van deze tekst toch graag meer weten over de prefab Betoncasco? Dan helpen onze specialisten jou graag met deskundig advies. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Leg jouw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren je graag.