Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Wanneer u op zoek bent naar dé prefab specialist voor uw prefab betoncasco op maat, dan bent u bij Witzand aan het juiste adres. Door te kiezen voor een prefab betoncasco op maat wordt er een aanzienlijk snellere bouwtijd gerealiseerd. Hiermee speelt Witzand Bouwmaterialen in op de ontwikkelingen in de markt waar snelheid een vereiste is. Met onze betoncasco’s op maat kunnen we u een passende aanbieding maken, welke perfect aansluit bij het ontwerp van de architect. We geven u deskundig advies over de beste keuze in vloeren en wanden. Tevens kunnen we u betoncasco’s op maat inclusief montage aanbieden om de aannemer nog verder te ontzorgen.

Voordelen prefab betoncasco

Uw keuze voor een prefab betoncasco op maat brengt allerlei voordelen met zich mee. Naast de snelheid, zit er in het ontwerp een grote mate van flexibiliteit. Dit geldt ook voor de uitvoering. Daarnaast bent u ook nog eens verzekerd van een complete engineering en een minimale wandafwerking.

Voor de prefab betoncasco bouwonderdelen geldt dat we de JIT methode toepassen. Dit gebeurt volledig in overleg met de uitvoerende partij. Met prefab kan op deze manier kan alles makkelijk en snel verlopen. Door het just in time te leveren kan er direct gemonteerd worden en is een tussentijdse opslag overbodig. Op deze manier worden ook de transportbewegingen van, naar en op de bouw geminimaliseerd. Zo zorgen we ervoor dat we u op een duurzame wijze voorzien van uw prefab betoncasco op maat!

Hieronder ziet u alle voordelen van een prefab betoncasco op maat nog eens in het kort:

  • Snelle bouwtijd
  • Grote mate van flexibiliteit in het ontwerp
  • Grote mate van flexibiliteit in de uitvoering
  • Just in Time
  • Minimale wandafwerking
  • Complete engineering

Prefab betoncasco op maat prefab beton casco op maat

Meer informatie over prefab betoncasco's op maat

Wilt u na het lezen van deze tekst toch graag meer weten over de prefab Betoncasco? Dan helpen onze specialisten u graag met deskundig advies. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in!

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren u graag.