Al 125 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Prefab badkamers

Witzand Bouwmaterialen heeft innovatieve Prefab Badkamers ontwikkeld

Witzand Bouwmaterialen heeft innovatieve Prefab Badkamers ontwikkeld. Deze state of the art badkamers zijn, ten opzicht van de reeds bestaande vormen, zeer deugelijk, professioneel uitgevoerd en makkelijk plaatsbaar. We onderscheiden ons door gebruik te maken van een unieke kooiconstructie, waardoor een grote stijfheid en stabiliteit gegarandeerd is en een degelijke unit ontstaat. Optioneel kunnen we ook de schacht verzorgen.

Prefab Badkamers zijn toepasbaar bij projecten waarbij badkamers gewenst zijn met een vaste afmeting en uitvoering, waardoor er een zekere mate van reproductie ontstaat. Zoals bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten voor studentenhuisvesting, zorginstelling, ziekenhuizen, hotels, schepen en herbestemmingsprojecten.

  

Door te kiezen voor prefab badkamers realiseer je diverse besparingen. Voornamelijk tijd- en kostenbesparingen, daarnaast zijn er geen faalkosten. Dit resulteert in een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele bouw. Voor zowel de opdrachtgever - verkorten van de looptijd van een project waarmee het pand eerder beschikbaar komt, met alle voordelen van dien. Alsook voor de opdrachtnemer - lagere inkoopkosten, verkorten projectlooptijd e.d.

De Prefab Badkamer is geheel volgens jouw specifieke wensen, in verschillende maatvoeringen en uitvoeringen, samen te stellen. Ook de keuzemogelijkheden voor sanitaire voorzieningen zijn onuitputtelijk groot. Daarmee zijn de mogelijkheden onbegrensd.

We kunnen in een zeer korte tijd een groot aantal badkamers op afroep produceren, leveren en monteren. Mede door de gunstige bouwcondities in de fabriek is het afwerkingsniveau van prefab badkamers superieur ten opzichte van in het werk samengestelde badkamers wat resulteert in een professioneel eindproduct.

Voordelen Prefab badkamers:

  • Lage kosten
  • Geen faalkosten
  • Professionele uitstraling
  • Lichtgewicht - makkelijk plaatsbaar
  • Direct gebruiksklaar
  • Verkorte looptijd van een project
  • Traditionele uitstraling