Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Op zoek naar een dakkapel die binnen één dag geplaatst kan worden? Deze garantie heb je bij Witzand Bouwmaterialen. Met een dakkapel zorg je voor meer woonruimte, waardoor dit een echte toevoeging is op jouw woning. Uit het diverse assortiment in dakkapellen kies je gemakkelijk de dakkapel die het beste bij jouw woning past.

Velux dakkapellen

Wanneer je bij Witzand Bouwmaterialen kiest voor een dakkapel, dan kies je voor de hoogwaardige kwaliteit van Velux. Velux biedt een divers assortiment in dakkapellen, waardoor er altijd een dakkapel is die past bij jouw situatie. Van een basis dakkapel tot een dakkapel op maat, het is allemaal mogelijk. Met een dakkapel van Velux creeër je meer ruimte, meer daglicht en meer frisse lucht. Daarnaast is de dakkapel van Velux binnen één dag met zorg te plaatsen. Ook is het plaatsen van een Velux dakkapel in veel gevallen vergunningsvrij.

Wil je graag een dakkapel in combinatie met raamdecoratie en/of zonwering? Dat is geen enkel probleem, want ook voor iedere dakkapel bieden we jouw passende raamdecoratie en/of zonwering.

Dakkapellen van Velux kopen?

Wil jij ook genieten van de voordelen van een dakkapel? Neem dan snel contact op met onze specialisten in dakkapellen. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies.