Al 130 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

Benieuwd naar meer informatie?

Bij Witzand Bouwmaterialen kan je terecht voor diverse soorten dakramen. Wanneer je voor een dakraam kiest, heb je ook te maken met dakraam afwerking. Een fraaie afwerking kan worden gerealiseerd door een timmerman, maar Witzand heeft een dakraamafwerking ontworpen welke voorzien is van alle gemakken en functionaliteiten. Het totaalpakket voor jouw dakraam.

Witzand dakraam aftimmeren

Als u een dakraam monteert, wilt u natuurlijk ook dat de binnenzijde op de juiste manier is afgewerkt. Bij Witzand wordt het dakraam afgetimmerd. Dit zorgt aan de binnenzijde voor een fantastische aansluiting tussen het dakraam en het dakbeschot. De afwerking is speciaal ontworpen om de luchtstroom zo goed mogelijk langs het raamelement te geleiden. Dit resulteert in optimale ventilatie en geminimaliseerde condensatie. 

Dakraamafwerking van Witzand kopen?

Interesse om een dakraamafwerking van Witzand te kopen? Witzand heeft standaardafmetingen in voorraad, zoals hieronder weergegeven. Staat de gewenste maat er niet bij? Wees gerust, Witzand kan ook alle andere type afmetingen maken. Neem dan snel contact op met onze specialisten in dakraamonderdelen. Bel ons, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers helpen je graag met deskundig advies.

Type darkaam Afmeting in mm
CK02 778 x 550
CK04 978 x 550
MK04 978 x 780
MK06 1178 x 780
MK08 1398 x 780
SK06 1178 x 1140
Wil je een offerte aanvragen?

Klik op de knop!