Al 129 jaar een totaalleverancier van hout en bouwmaterialen!

STENI gevelbekleding

STENI levert architectonische uitdrukkingsmogelijkheden die mensen opvallen en hen bijblijven. Dankzij geveloplossingen van STENI kunnen architecten gebouwen ontwerpen die een unieke uitstraling hebben en generaties lang meegaan.

Wat is STENI?

STENI is een succesvol Noors pioniersbedrijf dat zich sinds de oprichting in 1965 heeft gericht op het aanbieden van geveloplossingen met een unieke en blijvende bouwkunstige waarde en een uitzonderlijk hoge kwaliteit. 

Waarom kiezen voor STENI?

Gevelplaten van STENI bieden maar liefst 40 jaar functionele garantie en hebben een gedocumenteerde verwachte levensduur van meer dan 60 jaar. De platen bestaan uit met glasvezel versterkt polymeercomposiet, een combinatie van materialen met verschillende eigenschappen die samen een eindproduct opleveren met een lange levensduur en extreme sterkte. Gevelplaten van STENI kunnen het hele jaar door gemonteerd worden, ongeacht de temperatuur of weersomstandigheden. De platen zijn water- en vorstbestendig en kunnen gedurende lange tijd onder water staan zonder schade op te lopen.

Kleuren

Met gevelplaten van STENI kunt u spelen met kleuren, kleurencombinaties en oppervlakken, en zo uw pand een geheel eigen uitstraling verlenen. 60 standaardkleuren, de meeste in drie glansgraden, of uw eigen individuele kleur op basis van NCS/RAL. 11 natuursteenkleuren in vier korrelgroottes met STENI Nature. Uw eigen afbeelding, patroon of vorm met STENI Vision. Of hebt u liever van alles iets? De kern van alle platen is hetzelfde, en het is het oppervlak waar u mee kunt spelen. De keus is aan u!

Wilt u meer informatie over STENI? Klikt u hier om de website te bezoeken.